3D BIM modelleren, een term die je tegenwoordig steeds vaker in de bouw hoort, maar wat betekend dat eigenlijk. En waar kunnen wij als Paarhuis u bij helpen in het BIM traject.

BIM staat voor Bouwwerk Informatie Model/ Management. Binnen een bouwproces werken wij samen met verschillende partijen, denk hierbij aan de Installateur, Constructeur of leveranciers. Elke partij maakt bij het project zijn eigen tekeningen met de daarbij horende informatie. Een bouwkundig adviesbureau voegt dit samen tot een compleet op elkaar afgestemd BIM model. Wij ondersteunen u hier graag bij.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Vrijblijvend advies aanvragen

BIM om kosten te besparen

BIM is de oplossing zodat al deze informatie samen werkt in één complete tekening die wij voor u kunnen verzorgen van A t/m Z. Hierbij nemen wij uw zorgen uithanden door met de verschillende partijen samen in het model te werken. Dit scheelt uw bedrijf het aansturen van deze verschillende partijen. Door één compleet model voorkomen wij bouwfouten en faalkosten. Door het gebruik van één uniform BIM model kunnen er kosten bespaard worden op het ontwerp en het werkvoorbereidingstraject.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf in BIM betekenen

Zodra de architect het voorlopig ontwerp of een schets heeft gemaakt nemen wij het van hem over en werken het volgende voor u uit:

  • Paarhuis begeleid bedrijven om stap voor stap het BIM traject te implementeren.
  • Paarhuis werkt het 3d model bouwkundig, constructief en installatietechnisch voor u uit
  • Wij voeren controles (clashsessies) uit op het model om te kijken waar er fouten in zitten
  • Uit het 3d model kunnen wij voor u eenvoudig uittrekstaten halen om tijdens de werkvoorbereiding materialen te bestellen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen met BIM modelleren; zodat uw bedrijf hierdoor kosten bespaart en de kwaliteit hoog houdt? Wij willen u hier graag meer over vertellen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑 𝐇𝐎𝐔𝐓 𝐇𝐀𝐍𝐃𝐄𝐋 🌳🪚🪵

Onze buren van Zaaghuis Vriezenveen hebben een webshop! Hoe handig?! ⁉️
Je kunt bij hun online hout bestellen, en als je nu besteld ontvang je deze maand ook nog eens 10% korting op alle houtproducten. 🤩

Neem vooral een kijkje op hun mooie website: 
www.superhouthandel.nl
En laten we ze supporten door dit bericht te delen! 💪
𝐆𝐫𝐨𝐧𝐝𝐥𝐞𝐠𝐠𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐮𝐰

Misschien herinner je het je nog, Paarhuis kreeg een nieuwe naam en huisstijl. Paarhuis Bouw en Advies werd Paarhuis. En daar hoorde een nieuwe huisstijl bij. 🏠

Sinds het veranderen van de naam en de huisstijl zijn we al aan het nadenken over een passende ondertitel voor Paarhuis. Dat lijkt misschien simpel, maar is echt heel lastig. Want wat is pakkend en omvat alles wat wij te bieden hebben? ⁉️
Er kwamen allerlei slogans voorbij, maar er stak er één met kop en schouders bovenuit:

'𝗚𝗿𝗼𝗻𝗱𝗹𝗲𝗴𝗴𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗯𝗼𝘂𝘄' 👏

Als we het aan Dennian Paarhuis vragen zegt hij er het volgende over: 
'Bij Paarhuis staan we aan het begin van een bouwtraject. Het zijn van een grondlegger verwijst hiernaar. Een vaste basis, waar klanten op kunnen bouwen. Dat bieden wij, door onze passie voor de bouw. Want ook daar staat 'grondlegger van de bouw' voor. 
Ik zelf kom uit een echte bouwfamilie. De bouw is een onderdeel van mijn leven geworden. Geen blauw bloed, maar bouwbloed. Daar valt alles mee samen!' 🧱🪚

Wij zijn benieuwd naar jullie mening over de uitbreiding van ons logo, laat het weten in de reacties! 🤩👇
𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐭! ✨

We hebben weer een prachtige moderne woning mogen uitwerken. 
Het programma waar wij mee werken kan onder andere laten zien hoe een ontwerp eruit ziet als bijvoorbeeld de avondzon erop staat of als het begint te schemeren. ☁️🌙
Zo kan 1 en dezelfde woning er in ander licht toch verschillend uit zien.
En het mooie is: alles heeft zo zijn charme. 🤩

#Paarhuis #modernewoning #vrijstaandwonen #licht #ontwerp #vergunningaanvraag
🎥📸𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭 𝐚𝐥𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐢𝐞𝐫𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫! 🤩

Wat een groot succes was 'Twenterand Werkt' !🤩
Met 𝘀𝗮𝗮𝗺𝗵𝗼𝗿𝗶𝗴𝗵𝗲𝗶𝗱 en 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴 als kernwoorden. 
Twenterand heeft betrokken inwoners en mooie bedrijven. 
Afgelopen zaterdag hebben wij hier deel van uit mogen maken.
Wij kunnen niet anders dan er ontzettend goed op terug kijken. 👏

Wat vonden jullie ervan❓
Laat je reactie en foto's die bij ons gemaakt zijn hier achter in de reactie. ⬇️

Ontzettend bedankt Ondernemershuis Twenterand voor de goede organisatie!
𝗘𝗻 𝗻𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸: 𝗷𝗶𝗷, 𝗯𝗲𝗱𝗮𝗻𝗸𝘁 𝗱𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗲𝗿 𝘄𝗮𝘀! 🫵