3D BIM modelleren, een term die je tegenwoordig steeds vaker in de bouw hoort, maar wat betekend dat eigenlijk. En waar kunnen wij als Paarhuis u bij helpen in het BIM traject.

BIM staat voor Bouwwerk Informatie Model/ Management. Binnen een bouwproces werken wij samen met verschillende partijen, denk hierbij aan de Installateur, Constructeur of leveranciers. Elke partij maakt bij het project zijn eigen tekeningen met de daarbij horende informatie. Een bouwkundig adviesbureau voegt dit samen tot een compleet op elkaar afgestemd BIM model. Wij ondersteunen u hier graag bij.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Vrijblijvend advies aanvragen

BIM om kosten te besparen

BIM is de oplossing zodat al deze informatie samen werkt in één complete tekening die wij voor u kunnen verzorgen van A t/m Z. Hierbij nemen wij uw zorgen uithanden door met de verschillende partijen samen in het model te werken. Dit scheelt uw bedrijf het aansturen van deze verschillende partijen. Door één compleet model voorkomen wij bouwfouten en faalkosten. Door het gebruik van één uniform BIM model kunnen er kosten bespaard worden op het ontwerp en het werkvoorbereidingstraject.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf in BIM betekenen

Zodra de architect het voorlopig ontwerp of een schets heeft gemaakt nemen wij het van hem over en werken het volgende voor u uit:

  • Paarhuis begeleid bedrijven om stap voor stap het BIM traject te implementeren.
  • Paarhuis werkt het 3d model bouwkundig, constructief en installatietechnisch voor u uit
  • Wij voeren controles (clashsessies) uit op het model om te kijken waar er fouten in zitten
  • Uit het 3d model kunnen wij voor u eenvoudig uittrekstaten halen om tijdens de werkvoorbereiding materialen te bestellen.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen met BIM modelleren; zodat uw bedrijf hierdoor kosten bespaart en de kwaliteit hoog houdt? Wij willen u hier graag meer over vertellen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
#tekenwerk #aerius #berekening #bouw #vergunning #aanlegfase #gebruiksfase #BENG #Bouwbesluit #MPG #duurzaamheid #akoestiek #tekenwerk
Het jaar is bijna voorbij en wij kijken terug op een succesvol 2022. 
Eerder maakten wij al ons nieuwe logo bekend, Paarhuis zit in een ander jasje. Om het jaar nog mooier af te sluiten maken wij onze vernieuwde website bekend: 

www.paarhuis.eu

Namens het team van Paarhuis wensen wij jullie allemaal een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2023!
En we hebben feest vandaag! Dennian is jarig!!!
De jongetjes hebben pauze en spelen even lekker buiten 🤪