Zakelijke opdrachtgevers in de bouwsector

Architecten

Aannemers Architecten Projectontwikkelaars Timmerfabrieken

Partner voor architecten

Paarhuis werkt veel samen met architectenbureaus. We vullen elkaar uitstekend aan. Architecten schakelen ons vaak in om calculaties uit te voeren. We voeren BENG berekeningen uit en verzorgen de werkzaamheden rondom de bouwbesluittoets. In veel gevallen maken we de complete vergunningsaanvraag in orde. Vaak maakt een architect het ontwerp en verzorgen onze engineers de technische uitwerking.

Bent u een architect en zoekt u een ervaren partner? Een gespecialiseerd bureau dat u helpt met het technische en bouwkundige aspect van uw werk? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij zijn praktisch onderlegd en denken graag met u mee. Als u wilt, kunnen we uw ontwerpen technisch uitwerken en de constructieberekeningen en de BENG berekeningen afstemmen.

Vaak zien we dat er fouten gemaakt worden in een bouwaanvraag en dat de samenhang tussen de berekeningen en de tekeningen ontbreekt. Onze experts maken er een logisch en foutloos geheel van.

Vrijblijvend advies aanvragen

“Soms zien we dat de samenhang tussen de berekeningen en de tekeningen ontbreekt. Onze experts maken er een logisch en foutloos geheel van.”

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • BENG berekeningen
  • Duurzaamheidsberekeningen
  • Koude- en warmteverliesberekeningen
  • Bouwbesluittoets
  • Aanleveren stukken die nodig zijn voor de bouwvergunning
  • Ontwerp
  • Tekenwerk noodzakelijk voor bouwvergunning
  • Aanvraag bouwvergunning

Gerenommeerde partner voor bedrijven uit de bouwsector

Voordat een bouwproject van start gaat, moet er eerst van alles geregeld worden. Complexe berekeningen, vergunningen en aanvragen, technische tekeningen en ga zo maar door. Wij kunnen u daar van begin tot eind bij helpen.

Offerte en contact

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden en  maken graag een offerte voor u.

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
📷 Rabobank Duurzaamheidsevent 2023 

Gisteren mochten Dennian Paarhuis en Bart Knol spreken op het Rabobank duurzaamheidsevent 2023. 
Een event waarop we mensen mochten informeren over het verduurzamen van woningen. 
Naderhand was er een informatiemarkt waarbij we in gesprek gingen over dit interessante en actuele onderwerp. 

#rabobank #duurzaamheid #woning #informatie #spreken #event
Vanmorgen is er een ontbijtsessie georganiseerd door de gemeente Twenterand in de kazerne van de brandweer in Vriezenveen. De bijeenkomst had als doel ondernemers te verbinden met de gemeente. Hier waren wij als Paarhuis aanwezig en hebben we kennis opgedaan over creatieve en innovatie mogelijkheden in het bedrijfsleven. Het was een interessante sessie! 

#innovatie #gemeentetwenterand #bedrijven #samenwerking
Een prachtige woning in boerderijstijl #boerderij #ontwerpen #architecture #3dontwerp #bouwen #nieuwhuis
Moderne woning met mooie houten details #architecture #woning #ontwerp #ontwerpen #huis #huisontwerp