Een huis laten bouwen of uw woning verbouwen?

Het begint met een gedegen bouwadvies voor particulieren

Particulier Zakelijk

Een huis bouwen of verbouwen

Heeft u plannen om een nieuw huis te laten bouwen? Of wilt u uw huidige woning misschien verbouwen? Bij een bouwproject komt heel wat kijken. Of het nu om nieuwbouw, een verbouwing of renovatie gaat. Wat voor soort woning gaat het worden? Welke vergunningen heeft u allemaal nodig? Welke aannemer gaat de klus doen? Hoe zorgt u ervoor dat alles binnen uw budget blijft? Welke eisen worden er aan uw project gesteld qua duurzaamheid?

Vrijblijvend advies aanvragen

“We streven ernaar om het project foutloos te laten verlopen en dat het project wordt opgeleverd zoals afgesproken.”

Voordat de eerste schep de grond in gaat, moeten er flink wat vragen beantwoord worden. Wij helpen u daarbij. We zijn onafhankelijk en transparant en u krijgt altijd een eerlijk advies van ons.  Onze bouwkundig adviseurs hebben jarenlange ervaring en uitstekende connecties. Voor een deskundig en onafhankelijk bouwkundig advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen, tekenen, calculeren en geven bouwadvies op maat op een praktische en realistische manier.

Veel mensen willen graag een huis bouwen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Daarnaast zorgt het vaak ook voor de nodige stress. Samenwerken met een deskundige partner die precies weet wat er allemaal moet gebeuren, is dan een verstandige keuze.

Paarhuis helpt u met het realiseren van uw bouwproject. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van nieuwbouw en verbouwingen en zorgen ervoor dat ook uw woondroom werkelijkheid wordt. U kunt op ons bouwen!

We kunnen een deel van het project voor onze rekening nemen, maar het liefst begeleiden we u van begin tot eind. We adviseren, ontwerpen en bouwen. We verzorgen alle calculaties, vragen de vergunningen voor u aan en schakelen diverse partijen in. We willen u het liefst zoveel mogelijk ontzorgen. U bepaalt uiteraard het budget en kiest het type woning, de afmetingen en materialen.

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om het laten bouwen van een nieuwe woning. Van schuurwoning tot twee-onder-een kap en van herenhuis tot villa. Met onze expertise en ervaring zijn wij heel goed in staat u te ondersteunen bij de bouw van verschillende soorten woningen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We helpen u graag met uw verbouwing of met het realiseren van uw nieuwbouwplannen. We begeleiden en ontzorgen u tijdens het hele traject en zorgen voor een perfect eindresultaat. Dat is waar Paarhuis voor staat. U kunt van ons altijd een duidelijk en eerlijk advies verwachten.

Onze werkwijze is open en transparant. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat uw project zo efficiënt mogelijk verloopt. Daardoor bespaart u tijd en geld. Het is ons doel om zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen binnen de mogelijkheden van uw budget!

We zorgen ervoor dat het traject foutloos verloopt en dat het project wordt opgeleverd, zoals afgesproken

  • Ontwerpen van bouwtekeningen
  • Berekeningen en calculaties
  • Aanvraag bouwvergunningen
  • Bouwkundig advies
  • Bouwmanagement
  • Bouwbesluit
  • Bouwbestek

Waarom Paarhuis?

Maatwerk

We vertalen uw persoonlijke ideeën naar een uniek ontwerp, zodat het project conform uw wensen wordt uitgevoerd.

Duidelijke afspraken

Alle afspraken die we maken zijn in het bouwbestek opgenomen. Daardoor is vooraf duidelijk wat het project kost. U komt achteraf niet voor verrassingen te staan. We bewaken uw budget en werken zo efficiënt mogelijk.

Volledige ontzorging

Wij verzorgen voor u het hele bouwproces van schets tot uitvoering. Daardoor behouden wij het overzicht en bewaken we de kwaliteit.

Veel mogelijkheden

Of u nou een luxe villa, een landelijke woning of een twee-onder-een-kap wilt bouwen, alles is mogelijk. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw woonwens.

Ook over verbouwopties denken wij graag mee.

Meer weten?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen bij het bouwen of verbouwen van uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
📷 Rabobank Duurzaamheidsevent 2023 

Gisteren mochten Dennian Paarhuis en Bart Knol spreken op het Rabobank duurzaamheidsevent 2023. 
Een event waarop we mensen mochten informeren over het verduurzamen van woningen. 
Naderhand was er een informatiemarkt waarbij we in gesprek gingen over dit interessante en actuele onderwerp. 

#rabobank #duurzaamheid #woning #informatie #spreken #event
Vanmorgen is er een ontbijtsessie georganiseerd door de gemeente Twenterand in de kazerne van de brandweer in Vriezenveen. De bijeenkomst had als doel ondernemers te verbinden met de gemeente. Hier waren wij als Paarhuis aanwezig en hebben we kennis opgedaan over creatieve en innovatie mogelijkheden in het bedrijfsleven. Het was een interessante sessie! 

#innovatie #gemeentetwenterand #bedrijven #samenwerking
Een prachtige woning in boerderijstijl #boerderij #ontwerpen #architecture #3dontwerp #bouwen #nieuwhuis
Moderne woning met mooie houten details #architecture #woning #ontwerp #ontwerpen #huis #huisontwerp