Een huis laten bouwen of uw woning verbouwen?

Het begint met een gedegen bouwadvies voor particulieren

Particulier Zakelijk

Een huis bouwen of verbouwen

Heeft u plannen om een nieuw huis te laten bouwen? Of wilt u uw huidige woning misschien verbouwen? Bij een bouwproject komt heel wat kijken. Of het nu om nieuwbouw, een verbouwing of renovatie gaat. Wat voor soort woning gaat het worden? Welke vergunningen heeft u allemaal nodig? Welke aannemer gaat de klus doen? Hoe zorgt u ervoor dat alles binnen uw budget blijft? Welke eisen worden er aan uw project gesteld qua duurzaamheid?

Vrijblijvend advies aanvragen

“We streven ernaar om het project foutloos te laten verlopen en dat het project wordt opgeleverd zoals afgesproken.”

Voordat de eerste schep de grond in gaat, moeten er flink wat vragen beantwoord worden. Wij helpen u daarbij. We zijn onafhankelijk en transparant en u krijgt altijd een eerlijk advies van ons.  Onze bouwkundig adviseurs hebben jarenlange ervaring en uitstekende connecties. Voor een deskundig en onafhankelijk bouwkundig advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen, tekenen, calculeren en geven bouwadvies op maat op een praktische en realistische manier.

Veel mensen willen graag een huis bouwen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Daarnaast zorgt het vaak ook voor de nodige stress. Samenwerken met een deskundige partner die precies weet wat er allemaal moet gebeuren, is dan een verstandige keuze.

Paarhuis helpt u met het realiseren van uw bouwproject. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van nieuwbouw en verbouwingen en zorgen ervoor dat ook uw woondroom werkelijkheid wordt. U kunt op ons bouwen!

We kunnen een deel van het project voor onze rekening nemen, maar het liefst begeleiden we u van begin tot eind. We adviseren, ontwerpen en bouwen. We verzorgen alle calculaties, vragen de vergunningen voor u aan en schakelen diverse partijen in. We willen u het liefst zoveel mogelijk ontzorgen. U bepaalt uiteraard het budget en kiest het type woning, de afmetingen en materialen.

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om het laten bouwen van een nieuwe woning. Van schuurwoning tot twee-onder-een kap en van herenhuis tot villa. Met onze expertise en ervaring zijn wij heel goed in staat u te ondersteunen bij de bouw van verschillende soorten woningen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We helpen u graag met uw verbouwing of met het realiseren van uw nieuwbouwplannen. We begeleiden en ontzorgen u tijdens het hele traject en zorgen voor een perfect eindresultaat. Dat is waar Paarhuis voor staat. U kunt van ons altijd een duidelijk en eerlijk advies verwachten.

Onze werkwijze is open en transparant. Met onze ervaring en expertise zorgen we ervoor dat uw project zo efficiënt mogelijk verloopt. Daardoor bespaart u tijd en geld. Het is ons doel om zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen binnen de mogelijkheden van uw budget!

We zorgen ervoor dat het traject foutloos verloopt en dat het project wordt opgeleverd, zoals afgesproken

  • Ontwerpen van bouwtekeningen
  • Berekeningen en calculaties
  • Aanvraag bouwvergunningen
  • Bouwkundig advies
  • Bouwmanagement
  • Bouwbesluit
  • Bouwbestek

Waarom Paarhuis?

Maatwerk

We vertalen uw persoonlijke ideeën naar een uniek ontwerp, zodat het project conform uw wensen wordt uitgevoerd.

Duidelijke afspraken

Alle afspraken die we maken zijn in het bouwbestek opgenomen. Daardoor is vooraf duidelijk wat het project kost. U komt achteraf niet voor verrassingen te staan. We bewaken uw budget en werken zo efficiënt mogelijk.

Volledige ontzorging

Wij verzorgen voor u het hele bouwproces van schets tot uitvoering. Daardoor behouden wij het overzicht en bewaken we de kwaliteit.

Veel mogelijkheden

Of u nou een luxe villa, een landelijke woning of een twee-onder-een-kap wilt bouwen, alles is mogelijk. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw woonwens.

Ook over verbouwopties denken wij graag mee.

Meer weten?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen bij het bouwen of verbouwen van uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐒𝐮𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐞: 𝐇𝐎𝐄 𝐃𝐀𝐍? ⁉️

De overheid moedigt woningeigenaren en zakelijke gebruikers aan om te investeren in verduurzaming. Zij doen dit door een flink bedrag (600 miljoen in 2024) beschikbaar te stellen. 💰
Heel fijn natuurlijk, dat dit beschikbaar is, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn om een subsidieaanvraag te doen. 

Voorwaarden, regels, meldcodes, facturen, betaalbewijzen .... HOE DAN? ⁉️

Bij Paarhuis helpen we klanten om de subsidie te krijgen waar ze recht op hebben.
Wellicht kunnen wij u ook helpen. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. We willen u graag helpen! 🤝

#subsidie #ISDE #landelijk #gemeente #rvo #duurzaamheid #isolatie #meldcode #aanvragen
𝐏𝐀𝐀𝐑𝐇𝐔𝐈𝐒 𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐆𝐓 𝐙𝐈𝐂𝐇 𝐈𝐍 𝐄𝐌𝐌𝐄𝐍 📍 

Wij starten het jaar goed, want Paarhuis opent een nieuwe vestiging in Emmen! 🎊 
We hebben al een aantal jaren klanten en bedrijven waar we mee samenwerken in de omgeving van Emmen. Dat heeft ons doen besluiten om Paarhuis Emmen te openen. 

Binnenkort rijden wij op de Hunebed Highway naar Emmen, in plaats van de noorderlingen naar ons. 😉 

We hopen hiermee onze werkzaamheden uit te breiden van het oosten van het land naar het noorden van het land. 
Zien we u/jou binnenkort in Emmen aan de Hoenderkamp 58? 👋 

#nieuwevestiging #emmen #vriezenveen #uitbreiding #hunebedhighway #noorden #oosten
𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧 🏗

Deze woning in kubistische stijl is een combinatie van blokken, maar niet zomaar blokken. 🧱 Er is nagedacht over onder andere de strakke lijnen en waar de ramen en de overstekken komen. Het volume in deze woningen is door deze bouwstijl groot. 
Met zijn moderne eigenschappen en logische indeling is deze kubistische bouwstijl enorm efficiënt en een lust voor het oog. 🤩

#Paarhuis #nieuwbouw #woning #kubistischewoning #blokkenstapelen #bouw #modern #efficiënt
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.