Heeft u bouwadvies nodig bij het bouwen of verbouwen van een huis of bedrijfspand? Paarhuis biedt de juiste ondersteuning tijdens uw project. Voordat u gaat beginnen aan het traject, is het belangrijk dat u weet waar u moet beginnen.

Een bouwproject brengt vaak stress met zich mee en het vraagt om de nodige kennis. Schakel daarom een onafhankelijke adviseur in.

Als bouwkundig adviesbureau voorzien wij u graag van al het advies dat u nodig heeft. Wij bieden ondersteuning bij zowel nieuwbouw-, als aanbouw- en renovatieprojecten.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Vrijblijvend advies aanvragen

Wat is bouwadvies?

Paarhuis assisteert en adviseert u op verschillende manieren bij uw bouwproject. Bij bouwadvies zijn er veel dingen die we voor u kunnen doen. U moet daarbij denken aan:

 

   • Offertes vergelijking;
   • Als begeleider optreden voor het aanbestedingstraject van een aannemer;
   • Bouwkundige aankoopinspecties volgens de NHG (Nederlands Hypotheek Garantie) uitvoeren;
   • Bouwkundige onderzoeken naar vocht, tocht en andere eventuele gebreken;
   • Adviseren op gebied van duurzaamheid;
   • Als budgetcoach fungeren bij uw project;
   • Begeleiden en controleren van bouwkundige werken;
   • Uitzoeken van bestemmingsplannen en regelgeving;
   • Bouwkundige geschillen juridische ondersteunen.

Begeleiding van de specialist!

Met ons bouwadvies wordt het fundament van uw huis of bedrijfspand al gelegd. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om de bouw van een nieuw pand of renovatie. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Ons team van specialisten adviseert u graag over alle berekeningen die bij een verbouwing komen kijken.

Van bouwplannen tot verbouwplannen, alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld en opgesteld. Wij zorgen dus niet alleen dat uw ideeën op papier komen te staan, maar ook dat het op de juiste wijze wordt uitgewerkt.

Uitvoering van het project

Dankzij een persoonlijke begeleiding kunnen wij de kwaliteit beter waarborgen. Wij geven bouwadvies tijdens de uitvoering van het bouwproject en zorgen voor een soepele communicatie.

Door middel van goede communicatie tussen aannemer en opdrachtgever verloopt het gehele proces soepeler en dit is uiteindelijk ook kostenbesparend.

Ook stellen wij een bouwbesluit op voor de aannemers. Hierin worden alle eisen rondom uw project vermeld, zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan.

vrijstaande villa Paarhuis Bouw en Advies

Paarhuis – de bouwtechnisch adviseur voor al uw bouwadvies

Wilt u ons graag als bouwtechnisch partner bij uw bouwproject? Of heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0546-625118.

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door middel van het contactformulier op de website of door een e-mail te sturen naar: info@paarhuis.eu.

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
📷 Rabobank Duurzaamheidsevent 2023 

Gisteren mochten Dennian Paarhuis en Bart Knol spreken op het Rabobank duurzaamheidsevent 2023. 
Een event waarop we mensen mochten informeren over het verduurzamen van woningen. 
Naderhand was er een informatiemarkt waarbij we in gesprek gingen over dit interessante en actuele onderwerp. 

#rabobank #duurzaamheid #woning #informatie #spreken #event
Vanmorgen is er een ontbijtsessie georganiseerd door de gemeente Twenterand in de kazerne van de brandweer in Vriezenveen. De bijeenkomst had als doel ondernemers te verbinden met de gemeente. Hier waren wij als Paarhuis aanwezig en hebben we kennis opgedaan over creatieve en innovatie mogelijkheden in het bedrijfsleven. Het was een interessante sessie! 

#innovatie #gemeentetwenterand #bedrijven #samenwerking
Een prachtige woning in boerderijstijl #boerderij #ontwerpen #architecture #3dontwerp #bouwen #nieuwhuis
Moderne woning met mooie houten details #architecture #woning #ontwerp #ontwerpen #huis #huisontwerp