Bouwmanagement voor al uw bouwprojecten

Bouwmanagement is het regelen van het bouwproces. Van begin tot eind wordt de bouw gecoördineerd. Nadat het ontwerp van uw droomhuis of pand af is en de vergunningen zijn geregeld, is het tijd om te beginnen met de bouw van het project. Bij Paarhuis helpen wij u als onafhankelijk adviseur graag van het begin tot het eind om uw project te realiseren.

Wanneer u aan de slag gaat met de bouw van een woning of bedrijfspand, is het van belang dat de bouwplannen goed worden voorbereid én uitgevoerd. Daarom is het van belang om een adviseur in de arm te nemen die u adviseert en uw wensen vooropstelt.

Wij begeleiden en coördineren het hele proces om een hoge kwaliteit te waarborgen. Wij doen dit regelmatig in Overijssel. Met name in Twente, Hengelo en Almelo. Maar ook projecten in andere delen van Nederland nemen wij graag aan!

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Vrijblijvend advies aanvragen

Succesvolle management voor de bouw

Paarhuis heeft veel kennis en ervaring met uiteenlopende projecten. Van het begeleiding bij verschillende nieuwbouwprojecten tot ondersteuning bij renovaties.

Vaak vergt een bouwproject de nodige expertise en tijd. Het is hierom fijn om een expert in de arm te nemen die u kan ontlasten door het bouwmanagement op zich te nemen.

Bij het bouwkundig adviesbureau van Paarhuis ontzorgen we onze klanten. Met management voor de bouw wordt u volledig ontzorgt.

Wat kunt u verwachten?

Onze bouwbegeleiding bestaat uit advies en ondersteuning tijdens de uitvoering. Tijdens de bouw zorgen wij ervoor dat de communicatie tussen de aannemer en u als opdrachtgever in goede banen verloopt.

Dit zorgt niet alleen voor minder zorgen maar ook voor een voorspoedige uitvoering hierdoor blijven de kosten lager.Hierdoor zorgen we ervoor dat het bouwmanagement succesvol verloop.

Wij zorgen ervoor dat u niet onverwacht voor verrassingen komt te staan. Er gaat normaal gesproken regelmatig iets mis tijdens verbouwingen betreft miscommunicatie rondom gemaakte afspraken.

Zorg voor een duidelijk beleid met bouwmanagement

Een onderdeel van het bouwmanagement is het schrijven van een bouwbestek. Het bouwbestek omschrijft alle gemaakte afspraken, zoals: de opleverdatum, betalingstermijn, projectgegevens, werkzaamheden en materialen.

Het vormt de basis van het contract tussen u en de aannemers, hierdoor heeft u altijd iets om op terug te vallen. Wij zien erop toe dat iedereen zijn of haar afspraken nakomt. Hierbij zorgen wij er natuurlijk altijd voor dat u tijdig op de hoogte wordt gesteld van de voortgang of veranderingen.

Paarhuis Bouw & Advies – samen sterk, nooit alleen

Samen met ons bent u ervan verzekerd dat het bouwproject tot een succes wordt gebracht. Wij zetten onze expertise en jarenlange ervaring graag in om u te voorzien van bouwmanagement op maat. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem gerust telefonisch of via de contact button op onze pagina contact met ons op. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
📷 Rabobank Duurzaamheidsevent 2023 

Gisteren mochten Dennian Paarhuis en Bart Knol spreken op het Rabobank duurzaamheidsevent 2023. 
Een event waarop we mensen mochten informeren over het verduurzamen van woningen. 
Naderhand was er een informatiemarkt waarbij we in gesprek gingen over dit interessante en actuele onderwerp. 

#rabobank #duurzaamheid #woning #informatie #spreken #event
Vanmorgen is er een ontbijtsessie georganiseerd door de gemeente Twenterand in de kazerne van de brandweer in Vriezenveen. De bijeenkomst had als doel ondernemers te verbinden met de gemeente. Hier waren wij als Paarhuis aanwezig en hebben we kennis opgedaan over creatieve en innovatie mogelijkheden in het bedrijfsleven. Het was een interessante sessie! 

#innovatie #gemeentetwenterand #bedrijven #samenwerking
Een prachtige woning in boerderijstijl #boerderij #ontwerpen #architecture #3dontwerp #bouwen #nieuwhuis
Moderne woning met mooie houten details #architecture #woning #ontwerp #ontwerpen #huis #huisontwerp