Heeft u een bouwvergunning nodig?

Er zijn altijd een hoop vragen rondom een bouwvergunning: Heb ik wel of niet een bouwvergunning nodig? Zijn er kosten aan verbonden? Is een bouwvergunning hetzelfde als een omgevingsvergunning? Er zijn zeer moeilijke regels verbonden aan het aanvragen van een bouw  vergunning. Hierom is het zeer begrijpelijk dat u voor dit soort zaken graag een expert in de arm neemt. Wij van Paarhuis nemen het stukje onzekerheid rondom vergunningen graag weg bij onze klanten, omdat een verbouwing of renovatie vaak al genoeg onrust oplevert.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Vrijblijvend advies aanvragen

Bouwvergunning particulier en zakelijk

Wij voeren opdrachten uit voor zowel particulieren als voor bedrijven. Hierbij kunnen wij u assisteren met alle vergunningen rondom volledige nieuwbouwprojecten, aanbouwprojecten en renovaties. Wij zijn gevestigd in Vriezenveen, Overijssel. Hierdoor komen veel van onze aanvragen voor projecten uit de omgeving van Twente, waaronder Almelo en Hengelo. Maar wij zijn natuurlijk inzetbaar voor projecten door heel Nederland. Heeft u een bouwkundig adviesbureau nodig? Wij helpen u graag !

Berekeningen rondom het aanvragen van een bouwvergunning

Er zijn een aantal berekeningen van belang als u een bouwvergunning nodig heeft. De berekeningen die gedaan worden hebben betrekking op daglicht, ventilatie, BENG en MPG.  BENG gaat onder meer over de energiezuinigheid van de woning. Vanuit de overheid wordt de eis gesteld dat gebouwen energiezuinig moeten zijn en hierbij geldt een norm waaraan het gebouw moet voldoen. Wij kijken samen met u hoe wij deze norm het beste kunnen bereiken. Wij werken regelmatig samen met andere partijen, zoals: installateurs, gemeenten en aannemers. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom duurzaamheid. De MPG-berekening staat voor Milieu Prestatie Gebouwen. Hiermee wordt het effect van het bouwproject op het milieu getoetst. Denk hierbij aan de materialen waarvan het gebouw gemaakt is. Deze berekening is ook verplicht bij het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Ontzorgende totaalservice voor bouwvergunningen

Tegenwoordig is het moeilijk om aan alle eisen van een bouwvergunning te voldoen. Wel heeft u voor verbouwingen een bouwvergunning nodig. Bij de aanvraag van de bouwvergunning moet er middels berekeningen aangetoond worden dat het ontwerp voldoet aan de eisen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van deze berekeningen en beschikken zelfs over een eigen calculatieafdeling. Hierdoor leveren wij alleen de meest nauwkeurige berekeningen aan onze klanten. Wij zorgen ervoor dat het volledige ontwerp voldoet aan alle eisen van het bouwbesluit wat op dat moment van kracht is. Daarnaast mogen wij een complete bouwbesluit toetsing uitvoeren voor zowel utiliteits- als woongebouwen. Want wij willen net als u, dat u niet onverwachts voor verassingen komt te staan tijdens het bouwproject.

Waarom stressen over een vergunning voor de bouw?

Wij van Paarhuis bieden onze klanten een volledige totaal service. Hierbij is de intentie dat u zo min mogelijk stres ervaart tijdens de verbouwing, en uw kostbare tijd niet hoeft te besteden aan het uitzoeken van allerlei regeltjes. Wij ontzorgen u van het begin tot het eind. Dit begint bij het tekenen en ontwerpen van uw droomhuis of bedrijfspand, welke volledig is afgestemd op uw budget en de eisen rondom vergunningen. Vervolgens begeleiden wij de bouw graag voor u om kwaliteit te waarborgen. U hoeft zich niet langer druk te maken, omdat wij de communicatie tussen aannemers onderling en met u in goede banen leiden. De bouw van uw droomproject is nog nooit zo dichtbij geweest.

Samen met ons hoeft u zich niet meer druk te maken over de bouwvergunning die u nodig heeft en bent u ervan verzekerd dat uw vergunningsaanvraag geaccepteerd wordt!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐒𝐮𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐞: 𝐇𝐎𝐄 𝐃𝐀𝐍? ⁉️

De overheid moedigt woningeigenaren en zakelijke gebruikers aan om te investeren in verduurzaming. Zij doen dit door een flink bedrag (600 miljoen in 2024) beschikbaar te stellen. 💰
Heel fijn natuurlijk, dat dit beschikbaar is, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn om een subsidieaanvraag te doen. 

Voorwaarden, regels, meldcodes, facturen, betaalbewijzen .... HOE DAN? ⁉️

Bij Paarhuis helpen we klanten om de subsidie te krijgen waar ze recht op hebben.
Wellicht kunnen wij u ook helpen. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. We willen u graag helpen! 🤝

#subsidie #ISDE #landelijk #gemeente #rvo #duurzaamheid #isolatie #meldcode #aanvragen
𝐏𝐀𝐀𝐑𝐇𝐔𝐈𝐒 𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐆𝐓 𝐙𝐈𝐂𝐇 𝐈𝐍 𝐄𝐌𝐌𝐄𝐍 📍 

Wij starten het jaar goed, want Paarhuis opent een nieuwe vestiging in Emmen! 🎊 
We hebben al een aantal jaren klanten en bedrijven waar we mee samenwerken in de omgeving van Emmen. Dat heeft ons doen besluiten om Paarhuis Emmen te openen. 

Binnenkort rijden wij op de Hunebed Highway naar Emmen, in plaats van de noorderlingen naar ons. 😉 

We hopen hiermee onze werkzaamheden uit te breiden van het oosten van het land naar het noorden van het land. 
Zien we u/jou binnenkort in Emmen aan de Hoenderkamp 58? 👋 

#nieuwevestiging #emmen #vriezenveen #uitbreiding #hunebedhighway #noorden #oosten
𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧 🏗

Deze woning in kubistische stijl is een combinatie van blokken, maar niet zomaar blokken. 🧱 Er is nagedacht over onder andere de strakke lijnen en waar de ramen en de overstekken komen. Het volume in deze woningen is door deze bouwstijl groot. 
Met zijn moderne eigenschappen en logische indeling is deze kubistische bouwstijl enorm efficiënt en een lust voor het oog. 🤩

#Paarhuis #nieuwbouw #woning #kubistischewoning #blokkenstapelen #bouw #modern #efficiënt
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.