Heeft u een bouwvergunning nodig?

Er zijn altijd een hoop vragen rondom een bouwvergunning: Heb ik wel of niet een bouwvergunning nodig? Zijn er kosten aan verbonden? Is een bouwvergunning hetzelfde als een omgevingsvergunning? Er zijn zeer moeilijke regels verbonden aan het aanvragen van een bouw  vergunning. Hierom is het zeer begrijpelijk dat u voor dit soort zaken graag een expert in de arm neemt. Wij van Paarhuis nemen het stukje onzekerheid rondom vergunningen graag weg bij onze klanten, omdat een verbouwing of renovatie vaak al genoeg onrust oplevert.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Vrijblijvend advies aanvragen

Bouwvergunning particulier en zakelijk

Wij voeren opdrachten uit voor zowel particulieren als voor bedrijven. Hierbij kunnen wij u assisteren met alle vergunningen rondom volledige nieuwbouwprojecten, aanbouwprojecten en renovaties. Wij zijn gevestigd in Vriezenveen, Overijssel. Hierdoor komen veel van onze aanvragen voor projecten uit de omgeving van Twente, waaronder Almelo en Hengelo. Maar wij zijn natuurlijk inzetbaar voor projecten door heel Nederland. Heeft u een bouwkundig adviesbureau nodig? Wij helpen u graag !

Berekeningen rondom het aanvragen van een bouwvergunning

Er zijn een aantal berekeningen van belang als u een bouwvergunning nodig heeft. De berekeningen die gedaan worden hebben betrekking op daglicht, ventilatie, BENG en MPG.  BENG gaat onder meer over de energiezuinigheid van de woning. Vanuit de overheid wordt de eis gesteld dat gebouwen energiezuinig moeten zijn en hierbij geldt een norm waaraan het gebouw moet voldoen. Wij kijken samen met u hoe wij deze norm het beste kunnen bereiken. Wij werken regelmatig samen met andere partijen, zoals: installateurs, gemeenten en aannemers. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom duurzaamheid. De MPG-berekening staat voor Milieu Prestatie Gebouwen. Hiermee wordt het effect van het bouwproject op het milieu getoetst. Denk hierbij aan de materialen waarvan het gebouw gemaakt is. Deze berekening is ook verplicht bij het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Ontzorgende totaalservice voor bouwvergunningen

Tegenwoordig is het moeilijk om aan alle eisen van een bouwvergunning te voldoen. Wel heeft u voor verbouwingen een bouwvergunning nodig. Bij de aanvraag van de bouwvergunning moet er middels berekeningen aangetoond worden dat het ontwerp voldoet aan de eisen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van deze berekeningen en beschikken zelfs over een eigen calculatieafdeling. Hierdoor leveren wij alleen de meest nauwkeurige berekeningen aan onze klanten. Wij zorgen ervoor dat het volledige ontwerp voldoet aan alle eisen van het bouwbesluit wat op dat moment van kracht is. Daarnaast mogen wij een complete bouwbesluit toetsing uitvoeren voor zowel utiliteits- als woongebouwen. Want wij willen net als u, dat u niet onverwachts voor verassingen komt te staan tijdens het bouwproject.

Waarom stressen over een vergunning voor de bouw?

Wij van Paarhuis bieden onze klanten een volledige totaal service. Hierbij is de intentie dat u zo min mogelijk stres ervaart tijdens de verbouwing, en uw kostbare tijd niet hoeft te besteden aan het uitzoeken van allerlei regeltjes. Wij ontzorgen u van het begin tot het eind. Dit begint bij het tekenen en ontwerpen van uw droomhuis of bedrijfspand, welke volledig is afgestemd op uw budget en de eisen rondom vergunningen. Vervolgens begeleiden wij de bouw graag voor u om kwaliteit te waarborgen. U hoeft zich niet langer druk te maken, omdat wij de communicatie tussen aannemers onderling en met u in goede banen leiden. De bouw van uw droomproject is nog nooit zo dichtbij geweest.

Samen met ons hoeft u zich niet meer druk te maken over de bouwvergunning die u nodig heeft en bent u ervan verzekerd dat uw vergunningsaanvraag geaccepteerd wordt!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑 𝐇𝐎𝐔𝐓 𝐇𝐀𝐍𝐃𝐄𝐋 🌳🪚🪵

Onze buren van Zaaghuis Vriezenveen hebben een webshop! Hoe handig?! ⁉️
Je kunt bij hun online hout bestellen, en als je nu besteld ontvang je deze maand ook nog eens 10% korting op alle houtproducten. 🤩

Neem vooral een kijkje op hun mooie website: 
www.superhouthandel.nl
En laten we ze supporten door dit bericht te delen! 💪
𝐆𝐫𝐨𝐧𝐝𝐥𝐞𝐠𝐠𝐞𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐮𝐰

Misschien herinner je het je nog, Paarhuis kreeg een nieuwe naam en huisstijl. Paarhuis Bouw en Advies werd Paarhuis. En daar hoorde een nieuwe huisstijl bij. 🏠

Sinds het veranderen van de naam en de huisstijl zijn we al aan het nadenken over een passende ondertitel voor Paarhuis. Dat lijkt misschien simpel, maar is echt heel lastig. Want wat is pakkend en omvat alles wat wij te bieden hebben? ⁉️
Er kwamen allerlei slogans voorbij, maar er stak er één met kop en schouders bovenuit:

'𝗚𝗿𝗼𝗻𝗱𝗹𝗲𝗴𝗴𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗯𝗼𝘂𝘄' 👏

Als we het aan Dennian Paarhuis vragen zegt hij er het volgende over: 
'Bij Paarhuis staan we aan het begin van een bouwtraject. Het zijn van een grondlegger verwijst hiernaar. Een vaste basis, waar klanten op kunnen bouwen. Dat bieden wij, door onze passie voor de bouw. Want ook daar staat 'grondlegger van de bouw' voor. 
Ik zelf kom uit een echte bouwfamilie. De bouw is een onderdeel van mijn leven geworden. Geen blauw bloed, maar bouwbloed. Daar valt alles mee samen!' 🧱🪚

Wij zijn benieuwd naar jullie mening over de uitbreiding van ons logo, laat het weten in de reacties! 🤩👇
𝐌𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞 𝐰𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐚𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐭! ✨

We hebben weer een prachtige moderne woning mogen uitwerken. 
Het programma waar wij mee werken kan onder andere laten zien hoe een ontwerp eruit ziet als bijvoorbeeld de avondzon erop staat of als het begint te schemeren. ☁️🌙
Zo kan 1 en dezelfde woning er in ander licht toch verschillend uit zien.
En het mooie is: alles heeft zo zijn charme. 🤩

#Paarhuis #modernewoning #vrijstaandwonen #licht #ontwerp #vergunningaanvraag
🎥📸𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐭 𝐚𝐥𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐢𝐞𝐫𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫! 🤩

Wat een groot succes was 'Twenterand Werkt' !🤩
Met 𝘀𝗮𝗮𝗺𝗵𝗼𝗿𝗶𝗴𝗵𝗲𝗶𝗱 en 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴 als kernwoorden. 
Twenterand heeft betrokken inwoners en mooie bedrijven. 
Afgelopen zaterdag hebben wij hier deel van uit mogen maken.
Wij kunnen niet anders dan er ontzettend goed op terug kijken. 👏

Wat vonden jullie ervan❓
Laat je reactie en foto's die bij ons gemaakt zijn hier achter in de reactie. ⬇️

Ontzettend bedankt Ondernemershuis Twenterand voor de goede organisatie!
𝗘𝗻 𝗻𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸: 𝗷𝗶𝗷, 𝗯𝗲𝗱𝗮𝗻𝗸𝘁 𝗱𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗲𝗿 𝘄𝗮𝘀! 🫵