Wat kost een huis of bedrijfspand bouwen?

Vrijblijvend advies aanvragen

Wij berekenen de bouwkosten voor uw huis of bedrijfspand!

Wat kost een huis of bedrijfspand bouwen? Hoelang gaat het bouwproject duren? Dit zijn allemaal vragen die u zichzelf vast al gesteld heeft. Voordat u begint met een nieuw bouwproject is het belangrijk om te weten wat het precies gaat kosten om een huis te bouwen.

Wij doen veel projecten in Twente: Hengelo en Almelo, maar wij zijn natuurlijk inzetbaar in alle provincies in Nederland. Bij Paarhuis vinden wij het zeer belangrijk om onze klanten goed te informeren.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u onverwacht voor verassingen komt te staan of onnodig extra kosten maakt. Wij voorzien u van de juiste informatie rondom de prijs van het bouwen van een huis of een bedrijfspand, zodat dit niet kan gebeuren.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Vrijblijvend advies aanvragen

Bouwkosten berekenen per m2 en m3.

Paarhuis heeft een calculatieafdeling voor de meest nauwkeurige berekeningen. Onze specialisten kunnen een complete begroting van gebouwen maken. Hierdoor weet u precies hoeveel een huis bouwen kost.

Ons bouwkundig adviesbureau beschikt over deze gespecialiseerde kennis doordat het calculeren samengaat met praktijkervaring. Wij snappen hoe details in elkaar zitten en zien wat wel of niet kan. De berekeningen die wij doen is hierom altijd realistisch en volledig op uw budget afgestemd. Bij het ontwerpen en tekenen van het bouwproject zijn deze berekeningen leidend.

Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat het gehele ontwerp binnen uw budget gerealiseerd kan worden. Wij berekenen de bouwkosten per m2 en m3, zodat u altijd een duidelijk overzicht heeft van alle kosten. Daarnaast doen wij geen valse beloften en zijn wij altijd transparant in onze berekeningen. Wij denken graag met u mee!

Calculatie voor nieuwbouw, aanbouw of renovatie.

Wij handelen oplossingsgericht en zo zorgen we ervoor dat u uiteindelijk zo goed mogelijk geïnformeerd bent! Zodat u precies weet wat het kost om een huis te bouwen. Wij werken hierin voor veel aannemers en opdrachtgevers van groot tot klein. Met een goede calculatie weet u altijd waar u aan toe bent.

Heeft u een calculatie nodig voor uw nieuwbouw-, aanbouw- of renovatieproject? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! U kunt Paarhuis inschakelen voor projecten door heel Nederland. Wij zijn in Vriezenveen, Overijssel gevestigd. Hierom krijgen wij veel aanvragen in Twente: Hengelo en Almelo. Opdrachten in andere provincies zijn voor ons ook geen enkel probleem. Wij voorzien u graag van een professioneel bouwbestek!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐒𝐮𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐞: 𝐇𝐎𝐄 𝐃𝐀𝐍? ⁉️

De overheid moedigt woningeigenaren en zakelijke gebruikers aan om te investeren in verduurzaming. Zij doen dit door een flink bedrag (600 miljoen in 2024) beschikbaar te stellen. 💰
Heel fijn natuurlijk, dat dit beschikbaar is, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn om een subsidieaanvraag te doen. 

Voorwaarden, regels, meldcodes, facturen, betaalbewijzen .... HOE DAN? ⁉️

Bij Paarhuis helpen we klanten om de subsidie te krijgen waar ze recht op hebben.
Wellicht kunnen wij u ook helpen. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. We willen u graag helpen! 🤝

#subsidie #ISDE #landelijk #gemeente #rvo #duurzaamheid #isolatie #meldcode #aanvragen
𝐏𝐀𝐀𝐑𝐇𝐔𝐈𝐒 𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐆𝐓 𝐙𝐈𝐂𝐇 𝐈𝐍 𝐄𝐌𝐌𝐄𝐍 📍 

Wij starten het jaar goed, want Paarhuis opent een nieuwe vestiging in Emmen! 🎊 
We hebben al een aantal jaren klanten en bedrijven waar we mee samenwerken in de omgeving van Emmen. Dat heeft ons doen besluiten om Paarhuis Emmen te openen. 

Binnenkort rijden wij op de Hunebed Highway naar Emmen, in plaats van de noorderlingen naar ons. 😉 

We hopen hiermee onze werkzaamheden uit te breiden van het oosten van het land naar het noorden van het land. 
Zien we u/jou binnenkort in Emmen aan de Hoenderkamp 58? 👋 

#nieuwevestiging #emmen #vriezenveen #uitbreiding #hunebedhighway #noorden #oosten
𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧 🏗

Deze woning in kubistische stijl is een combinatie van blokken, maar niet zomaar blokken. 🧱 Er is nagedacht over onder andere de strakke lijnen en waar de ramen en de overstekken komen. Het volume in deze woningen is door deze bouwstijl groot. 
Met zijn moderne eigenschappen en logische indeling is deze kubistische bouwstijl enorm efficiënt en een lust voor het oog. 🤩

#Paarhuis #nieuwbouw #woning #kubistischewoning #blokkenstapelen #bouw #modern #efficiënt
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.