Wat kost een huis of bedrijfspand bouwen?

Vrijblijvend advies aanvragen

Wij berekenen de bouwkosten voor uw huis of bedrijfspand!

Wat kost een huis of bedrijfspand bouwen? Hoelang gaat het bouwproject duren? Dit zijn allemaal vragen die u zichzelf vast al gesteld heeft. Voordat u begint met een nieuw bouwproject is het belangrijk om te weten wat het precies gaat kosten om een huis te bouwen.

Wij doen veel projecten in Twente: Hengelo en Almelo, maar wij zijn natuurlijk inzetbaar in alle provincies in Nederland. Bij Paarhuis vinden wij het zeer belangrijk om onze klanten goed te informeren.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u onverwacht voor verassingen komt te staan of onnodig extra kosten maakt. Wij voorzien u van de juiste informatie rondom de prijs van het bouwen van een huis of een bedrijfspand, zodat dit niet kan gebeuren.

bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Vrijblijvend advies aanvragen

Bouwkosten berekenen per m2 en m3.

Paarhuis heeft een calculatieafdeling voor de meest nauwkeurige berekeningen. Onze specialisten kunnen een complete begroting van gebouwen maken. Hierdoor weet u precies hoeveel een huis bouwen kost.

Ons bouwkundig adviesbureau beschikt over deze gespecialiseerde kennis doordat het calculeren samengaat met praktijkervaring. Wij snappen hoe details in elkaar zitten en zien wat wel of niet kan. De berekeningen die wij doen is hierom altijd realistisch en volledig op uw budget afgestemd. Bij het ontwerpen en tekenen van het bouwproject zijn deze berekeningen leidend.

Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat het gehele ontwerp binnen uw budget gerealiseerd kan worden. Wij berekenen de bouwkosten per m2 en m3, zodat u altijd een duidelijk overzicht heeft van alle kosten. Daarnaast doen wij geen valse beloften en zijn wij altijd transparant in onze berekeningen. Wij denken graag met u mee!

Calculatie voor nieuwbouw, aanbouw of renovatie.

Wij handelen oplossingsgericht en zo zorgen we ervoor dat u uiteindelijk zo goed mogelijk geïnformeerd bent! Zodat u precies weet wat het kost om een huis te bouwen. Wij werken hierin voor veel aannemers en opdrachtgevers van groot tot klein. Met een goede calculatie weet u altijd waar u aan toe bent.

Heeft u een calculatie nodig voor uw nieuwbouw-, aanbouw- of renovatieproject? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! U kunt Paarhuis inschakelen voor projecten door heel Nederland. Wij zijn in Vriezenveen, Overijssel gevestigd. Hierom krijgen wij veel aanvragen in Twente: Hengelo en Almelo. Opdrachten in andere provincies zijn voor ons ook geen enkel probleem. Wij voorzien u graag van een professioneel bouwbestek!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐓𝐖𝐄𝐍𝐓𝐄𝐑𝐀𝐍𝐃 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓! (𝐄𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐨𝐨𝐤)

Voor het eerst in de geschiedenis zetten ondernemers in Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar en Den Ham hun deuren open voor het publiek. 
40 bedrijven, 5 hotspots, en Paarhuis is één van die hotspots! 💪🏼
Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van alle mooie bedrijven die Twenterand rijk is. 

Kom zaterdag 14 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar Twenterand Werkt!

Ben jij erbij? 🫵🏼

https://www.twenterandwerkt.nl/#
Paarhuis gespot in het wild! 🌿⛰️🌊

Volgende week zijn we weer te vinden in Vriezenveen ;)
🌴☀️𝐇𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐰𝐞𝐧𝐬𝐭 𝐮 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐯𝐚𝐤𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞! 

Vanaf vandaag hebben wij vakantie!
Op maandag 28 augustus staan wij weer voor jullie klaar. 
Namens het team van Paarhuis wensen wij jullie een hele prettige vakantie!