Bouwkundig ontwerp Enschede

Vrijblijvend advies aanvragen

Bent u op zoek naar een bouwkundig ontwerp? Enschede gaat naar Paarhuis. Hier vindt u dé specialisten die u kunnen helpen met uw nieuwbouwwoning ontwerpen of de renovatie van uw huis kunnen ondersteunen. Neemt contact met ons op over de mogelijkheden voor een bouwkundig ontwerp in Enschede.

Vrijblijvend advies aanvragen

Bouwkundig ontwerp in Enschede

U hoeft zich niet druk te maken als blijkt dat Enschede niet de geschikte plek is voor u indien u op zoek bent naar een bouwkundig ontwerp. In dat geval kunt u namelijk bij ons terecht. U vindt ons op slechts een halfuurtje rijden van Enschede. Wij zijn Paarhuis Bouw & Advies, een gevestigde naam in de regio.

Wij kunnen veel voor u betekenen als u gaat (ver)bouwen in Enschede. Als Bouwkundig Adviesbureau ondersteunen wij u bij het gehele project en ontzorgen u volledig.

Wij onderscheiden ons doordat wij nauw samenwerken met onze opdrachtgevers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Bouwkundig ontwerp in Enschede

Waarom een adviseur voor bouwkundig ontwerp inhuren?

Als u een bedrijfspand of huis wilt laten bouwen of start met een renovatieproject, is het vaak verstandig om een adviseur te schakelen.

Zo zorgt u er namelijk voor dat u goed voorbereid te werk gaat. Wij zullen u vanaf het eerste gesprek ondersteunen. We gaan direct aan de slag om uw ideeën op papier te zetten.

Als uw wensen en behoeften duidelijk zijn, gaan wij aan de slag met het maken van een schets. Naar aanleiding van uw feedback kan het ontwerp nog aangepast worden.

U bepaalt dus de ideeën en wij zorgen er vervolgens voor dat deze uitgevoerd zullen worden.

Onze adviseur helpt u in Enschede graag bij het realiseren van uw droom!

Het stappenplan ziet er als volgt uit:

  • Schets en voorlopig design
  • Definitief ontwerp
  • Technisch ontwerp
  • Aanvraag vergunning
  • Bouwbestek
  • Werktekening
  • Uitvoering

Wij ondersteunen bij:

Bouwkundig ontwerper Enschede inhuren

Bent u op zoek naar een bouwkundig ontwerper in Enschede die u kan helpen bij een renovatie of (nieuw)bouwproject? Neem dan vrijblijvend contact op.

U kunt telefonisch of via de mail contact met ons opnemen, maar ook via de contact knop op de website.

Onze vakmensen staan klaar om u te helpen!

Wij zijn gespecialiseerd in projecten in Twente, Enschede en Hengelo.

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
Denkt u wel eens na over nieuwbouwen of verbouwen? Dan zullen er vast ideeën naar boven komen over uw droomhuis! 

Op onze website onder het kopje ‘bouwprojecten’ staan allerlei voorbeelden van bouwstijlen met daarbij een korte uitleg van de bouwstijl. 
Wellicht kunnen wij helpen om uw droomhuis te realiseren. 

https://paarhuis.eu/bouwprojecten/