Bouwkundig ontwerp Twente

Vrijblijvend advies aanvragen

Bent u op zoek naar een bouwkundig ontwerp? Twente gaat naar Paarhuis. De specialisten kunnen u helpen en ondersteunen bij het ontwerpen van uw nieuwe woning. Wij kunnen uw woning ontwerpen in Twente en zorgen dat deze al alle eisen voldoet. Lees hier meer over de mogelijkheid voor een bouwkundig ontwerp in Twente bij Paarhuis.

Vrijblijvend advies aanvragen

Bouwkundig ontwerp in Twente

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u nodig heeft. Als Bouwkundig Adviesbureau bieden wij ondersteuning bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.

In het eerste gesprek bespreken we met u al uw wensen en ideeën die u heeft bij het project. Naar aanleiding van dit gesprek wordt een schets en een voorlopig ontwerp gemaakt. Deze passen binnen de wet- en regelgeving die in uw gemeente geldt.

Wij ontzorgen u volledig bij de bouw of renovatie van uw droomhuis of opgeknapte bedrijfspand. U bepaalt de ideeën en wij zorgen ervoor dat deze op papier komen te staan en worden uitgevoerd. Paarhuis Bouw & Advies ondersteunt u van idee tot oplevering!

Onze ontwerper in Twente helpt u graag bij het realiseren van uw droom!

Waarom een adviseur inhuren?

Bij ons kunt u een full-servicepakket verwachten. Naast het ontwerpen, maken wij ook de MPG-, EPC-berekening, bouwbesluit en het bouwbestek voor u in orde. Hierdoor voldoet alles aan juridische en technische eisen. Vervolgens vertalen wij uw wensen naar een ontwerp die volledig voldoet aan uw budget.

Het proces is complex en brengt veel risico’s met zich mee als het niet goed wordt uitgevoerd. Wij regelen daarom graag het bouwmanagement voor u. Hierbij coördineren wij het bouwproces van begin tot eind. Wij zijn het aanspreekpunt en nemen alle zorg uit handen.

Hiervoor bieden wij ondersteuning bij:

  • Schets en voorlopig design
  • Definitief ontwerp
  • Technisch ontwerp
  • Aanvraag vergunning
  • Bouwbestek
  • Werktekening
  • Uitvoering

Dé beste adviseur van Twente!

Een verbouwing of een nieuwbouwproject kan zeer stressvol zijn. Bij deze projecten komt namelijk veel kijken. Daarom is het verstandig om een adviseur in te huren. Kies daarom voor advies van hét adviesbureau van Twente. Wij zijn er om u te ontlasten.

Mensen ervaren de hulp van een adviseur niet alleen als gemakkelijk, maar zorgt ook dat u niets vergeet. Wij zorgen voor een blauwdruk van het project. Hierbij wordt rekening gehouden van alle technische en juridische eisen.

U kunt ons zien als uw rechterhand tijdens het bouwproject. Wij zijn de tussenschakel tussen u en de aannemers en wij zorgen ervoor dat gemaakte afspraken worden nageleefd en dat het huis technisch in orde is. Wij adviseren u, zijn uw budgetcoach, doen aankoopinspecties en controleren bouwkundige werken.

Wilt u graag meer informatie of hebt u vragen? Maak dan een afspraak bij ons adviesbureau in Twente! U kunt ons telefonisch bereiken of het contactformulier op de website invullen.

vrijstaande villa Paarhuis Bouw en Advies

Bouwkundig ontwerper Twente inhuren

Wilt u graag een bouwkundig ontwerper in Twente inhuren voor uw renovatie of nieuwbouwproject? Dan bent u bij Paarhuis aan het juiste adres.

Onze vakmensen staan voor u klaar. Wij helpen u graag verder bij het verwezenlijken van uw dromen! Voor vragen kunt u direct contact opnemen via het contactformulier. Neem direct vrijblijvend contact op.

Wij zijn gespecialiseerd in projecten in Twente, Enschede en Hengelo.

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐒𝐮𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐞: 𝐇𝐎𝐄 𝐃𝐀𝐍? ⁉️

De overheid moedigt woningeigenaren en zakelijke gebruikers aan om te investeren in verduurzaming. Zij doen dit door een flink bedrag (600 miljoen in 2024) beschikbaar te stellen. 💰
Heel fijn natuurlijk, dat dit beschikbaar is, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn om een subsidieaanvraag te doen. 

Voorwaarden, regels, meldcodes, facturen, betaalbewijzen .... HOE DAN? ⁉️

Bij Paarhuis helpen we klanten om de subsidie te krijgen waar ze recht op hebben.
Wellicht kunnen wij u ook helpen. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. We willen u graag helpen! 🤝

#subsidie #ISDE #landelijk #gemeente #rvo #duurzaamheid #isolatie #meldcode #aanvragen
𝐏𝐀𝐀𝐑𝐇𝐔𝐈𝐒 𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐆𝐓 𝐙𝐈𝐂𝐇 𝐈𝐍 𝐄𝐌𝐌𝐄𝐍 📍 

Wij starten het jaar goed, want Paarhuis opent een nieuwe vestiging in Emmen! 🎊 
We hebben al een aantal jaren klanten en bedrijven waar we mee samenwerken in de omgeving van Emmen. Dat heeft ons doen besluiten om Paarhuis Emmen te openen. 

Binnenkort rijden wij op de Hunebed Highway naar Emmen, in plaats van de noorderlingen naar ons. 😉 

We hopen hiermee onze werkzaamheden uit te breiden van het oosten van het land naar het noorden van het land. 
Zien we u/jou binnenkort in Emmen aan de Hoenderkamp 58? 👋 

#nieuwevestiging #emmen #vriezenveen #uitbreiding #hunebedhighway #noorden #oosten
𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧 🏗

Deze woning in kubistische stijl is een combinatie van blokken, maar niet zomaar blokken. 🧱 Er is nagedacht over onder andere de strakke lijnen en waar de ramen en de overstekken komen. Het volume in deze woningen is door deze bouwstijl groot. 
Met zijn moderne eigenschappen en logische indeling is deze kubistische bouwstijl enorm efficiënt en een lust voor het oog. 🤩

#Paarhuis #nieuwbouw #woning #kubistischewoning #blokkenstapelen #bouw #modern #efficiënt
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.