Uw nieuwe thuis laat u door een woning ontwerper tekenen. Hiermee kunt u uw nieuwe huis laten bouwen. Door een huis te tekenen kunt u uw droomwoning werkelijkheid laten worden. Bij Paarhuis weten wij precies wat er komt kijken bij het ontwerpen van een huis.

Bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Vrijblijvend advies aanvragen

Een huis ontwerper voor de mooiste designs

Uw droomhuis kan realiteit worden door een goed huis ontwerp. Deze zijn ideaal wanneer u een huis wilt laten bouwen. U kunt deze compleet personaliseren naar uw smaak. Gaat u voor een modern design of juist een landelijke woning? Uw wensen en behoeften kunnen getekend worden. Alles is mogelijk.

Onze 3D ontwerpen geven u een realistisch beeld van hoe uw toekomstige woning eruit komt te zien. Als eerste wordt er een schetsontwerp getekend. Zodra u deze goedkeurt gaan wij verder om een gedetailleerdere tekening te maken. Hiermee kunt u precies zien hoe de look van uw nieuwe woning wordt.

De kosten van een huisontwerp

U wilt een huis laten ontwerpen, maar wat zijn de kosten van zo’n huisontwerp? Dat is afhankelijk van wat u wilt. In tegenstelling tot architecten houden wij rekening met uw budget tijdens het ontwerpen van uw nieuwe woning. Architecten ontwerpen designs die zij mooi vinden, zonder op geld te letten.

De kosten voor een huisontwerp kunnen variëren tussen een paar duizend euro tot tienduizenden euro’s. Tijdens het ontwerpen houden wij dus rekening met uw budget. Mocht het zijn dat u bepaalde wensen hebt die eigenlijk duurder zijn dan gewenst, dan gaan wij er een uitdaging van maken om te proberen dit toch te realiseren.

Wij helpen u van huis ontwerpen naar huis bouwen

Er zit een verschil tussen een bouwtekening en een ontwerp. De bouwtekening is het officiële ontwerp, waarmee de bouw kan beginnen. Een ontwerp kan op zichzelf niet gebruikt worden voor de bouw, maar het kan wel uw proces structureren. Ook het maken van een bouwtekening wordt gemakkelijker met een goed ontwerp.

Wij helpen u graag met het realiseren van uw droom. Daarom staan wij van het begin tot het eind voor u klaar. Vanaf het kennismakingsmoment tot aan de bouw van uw woning en alles ertussen. Op deze manier ontzorgen en begeleiden wij u bij een proces wat soms stressvol kan zijn. Zorg dat het een mooie ervaring is en laat ons u helpen.

Paarhuis: uw huis ontwerper

Paarhuis is uw huis ontwerper wanneer u voor kwaliteit wilt gaan. Door rekening te houden met uw budget, wensen en behoeften zorgen wij ervoor dat u uw droomhuis kunt laten tekenen. Dit kan meegenomen worden in een bouwtekening en aan de hand hiervan wordt uw woning gebouwd.

Wilt u van het begin tot het eind begeleid worden? Dat is geen probleem! Wij zijn experts op het gebied van bouwen en ontwerpen. Kom langs en voor een vrijblijvend gesprek. Hier kunnen wij u meer vertellen over de meerwaarde van ons bedrijf! Wij geven u passend advies. Bent u klaar voor een nieuwe woning die al uw wensen bevat? Laat ons uw huis ontwerper zijn!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐓𝐖𝐄𝐍𝐓𝐄𝐑𝐀𝐍𝐃 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓! (𝐄𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐨𝐨𝐤)

Voor het eerst in de geschiedenis zetten ondernemers in Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar en Den Ham hun deuren open voor het publiek. 
40 bedrijven, 5 hotspots, en Paarhuis is één van die hotspots! 💪🏼
Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van alle mooie bedrijven die Twenterand rijk is. 

Kom zaterdag 14 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar Twenterand Werkt!

Ben jij erbij? 🫵🏼

https://www.twenterandwerkt.nl/#
Paarhuis gespot in het wild! 🌿⛰️🌊

Volgende week zijn we weer te vinden in Vriezenveen ;)
🌴☀️𝐇𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐰𝐞𝐧𝐬𝐭 𝐮 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐯𝐚𝐤𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞! 

Vanaf vandaag hebben wij vakantie!
Op maandag 28 augustus staan wij weer voor jullie klaar. 
Namens het team van Paarhuis wensen wij jullie een hele prettige vakantie!