Uw nieuwe thuis laat u door een woning ontwerper tekenen. Hiermee kunt u uw nieuwe huis laten bouwen. Door een huis te tekenen kunt u uw droomwoning werkelijkheid laten worden. Bij Paarhuis weten wij precies wat er komt kijken bij het ontwerpen van een huis.

Bel: 0546 62 51 18 voor vrijblijvende informatie!

Vrijblijvend advies aanvragen

Een huis ontwerper voor de mooiste designs

Uw droomhuis kan realiteit worden door een goed huis ontwerp. Deze zijn ideaal wanneer u een huis wilt laten bouwen. U kunt deze compleet personaliseren naar uw smaak. Gaat u voor een modern design of juist een landelijke woning? Uw wensen en behoeften kunnen getekend worden. Alles is mogelijk.

Onze 3D ontwerpen geven u een realistisch beeld van hoe uw toekomstige woning eruit komt te zien. Als eerste wordt er een schetsontwerp getekend. Zodra u deze goedkeurt gaan wij verder om een gedetailleerdere tekening te maken. Hiermee kunt u precies zien hoe de look van uw nieuwe woning wordt.

De kosten van een huisontwerp

U wilt een huis laten ontwerpen, maar wat zijn de kosten van zo’n huisontwerp? Dat is afhankelijk van wat u wilt. In tegenstelling tot architecten houden wij rekening met uw budget tijdens het ontwerpen van uw nieuwe woning. Architecten ontwerpen designs die zij mooi vinden, zonder op geld te letten.

De kosten voor een huisontwerp kunnen variëren tussen een paar duizend euro tot tienduizenden euro’s. Tijdens het ontwerpen houden wij dus rekening met uw budget. Mocht het zijn dat u bepaalde wensen hebt die eigenlijk duurder zijn dan gewenst, dan gaan wij er een uitdaging van maken om te proberen dit toch te realiseren.

Wij helpen u van huis ontwerpen naar huis bouwen

Er zit een verschil tussen een bouwtekening en een ontwerp. De bouwtekening is het officiële ontwerp, waarmee de bouw kan beginnen. Een ontwerp kan op zichzelf niet gebruikt worden voor de bouw, maar het kan wel uw proces structureren. Ook het maken van een bouwtekening wordt gemakkelijker met een goed ontwerp.

Wij helpen u graag met het realiseren van uw droom. Daarom staan wij van het begin tot het eind voor u klaar. Vanaf het kennismakingsmoment tot aan de bouw van uw woning en alles ertussen. Op deze manier ontzorgen en begeleiden wij u bij een proces wat soms stressvol kan zijn. Zorg dat het een mooie ervaring is en laat ons u helpen.

Paarhuis: uw huis ontwerper

Paarhuis is uw huis ontwerper wanneer u voor kwaliteit wilt gaan. Door rekening te houden met uw budget, wensen en behoeften zorgen wij ervoor dat u uw droomhuis kunt laten tekenen. Dit kan meegenomen worden in een bouwtekening en aan de hand hiervan wordt uw woning gebouwd.

Wilt u van het begin tot het eind begeleid worden? Dat is geen probleem! Wij zijn experts op het gebied van bouwen en ontwerpen. Kom langs en voor een vrijblijvend gesprek. Hier kunnen wij u meer vertellen over de meerwaarde van ons bedrijf! Wij geven u passend advies. Bent u klaar voor een nieuwe woning die al uw wensen bevat? Laat ons uw huis ontwerper zijn!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐒𝐮𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐞: 𝐇𝐎𝐄 𝐃𝐀𝐍? ⁉️

De overheid moedigt woningeigenaren en zakelijke gebruikers aan om te investeren in verduurzaming. Zij doen dit door een flink bedrag (600 miljoen in 2024) beschikbaar te stellen. 💰
Heel fijn natuurlijk, dat dit beschikbaar is, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn om een subsidieaanvraag te doen. 

Voorwaarden, regels, meldcodes, facturen, betaalbewijzen .... HOE DAN? ⁉️

Bij Paarhuis helpen we klanten om de subsidie te krijgen waar ze recht op hebben.
Wellicht kunnen wij u ook helpen. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. We willen u graag helpen! 🤝

#subsidie #ISDE #landelijk #gemeente #rvo #duurzaamheid #isolatie #meldcode #aanvragen
𝐏𝐀𝐀𝐑𝐇𝐔𝐈𝐒 𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐆𝐓 𝐙𝐈𝐂𝐇 𝐈𝐍 𝐄𝐌𝐌𝐄𝐍 📍 

Wij starten het jaar goed, want Paarhuis opent een nieuwe vestiging in Emmen! 🎊 
We hebben al een aantal jaren klanten en bedrijven waar we mee samenwerken in de omgeving van Emmen. Dat heeft ons doen besluiten om Paarhuis Emmen te openen. 

Binnenkort rijden wij op de Hunebed Highway naar Emmen, in plaats van de noorderlingen naar ons. 😉 

We hopen hiermee onze werkzaamheden uit te breiden van het oosten van het land naar het noorden van het land. 
Zien we u/jou binnenkort in Emmen aan de Hoenderkamp 58? 👋 

#nieuwevestiging #emmen #vriezenveen #uitbreiding #hunebedhighway #noorden #oosten
𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧 🏗

Deze woning in kubistische stijl is een combinatie van blokken, maar niet zomaar blokken. 🧱 Er is nagedacht over onder andere de strakke lijnen en waar de ramen en de overstekken komen. Het volume in deze woningen is door deze bouwstijl groot. 
Met zijn moderne eigenschappen en logische indeling is deze kubistische bouwstijl enorm efficiënt en een lust voor het oog. 🤩

#Paarhuis #nieuwbouw #woning #kubistischewoning #blokkenstapelen #bouw #modern #efficiënt
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.