Onze specialisten staan u graag te woord!

Bent u van plan om met een nieuwbouwproject te starten? Of wilt u uw huidige woning verbouwen? Wat uw plannen ook zijn, de meeste mensen en bedrijven kunnen wel wat hulp gebruiken tijdens een bouwproject. Er komt namelijk heel veel op u af.

Volledige ontzorging

Wij bieden u volledige ontzorging gedurende het bouwproject. Wij zorgen ervoor dat uw bouwproject soepel en succesvol verloopt. Voor u is de regelgeving rondom de bouw waarschijnlijk nieuw. Voor ons zijn alle regels, procedures en vergunningen gesneden koek. We hebben veel expertise en ervaring in huis en beschikken over een groot netwerk. Voorkom onnodige stress en schakel een professional in die u begeleidt tijdens uw bouwproject!

PAARHUIS

De Watergang 31
7671 SV, Vriezenveen
0546 62 51 18
info@paarhuis.eu

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 08:00 – 17:00
Woensdag: 08:00 – 17:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

“Voorkom onnodige stress en schakel een professional in.”

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
#tekenwerk #aerius #berekening #bouw #vergunning #aanlegfase #gebruiksfase #BENG #Bouwbesluit #MPG #duurzaamheid #akoestiek #tekenwerk
Het jaar is bijna voorbij en wij kijken terug op een succesvol 2022. 
Eerder maakten wij al ons nieuwe logo bekend, Paarhuis zit in een ander jasje. Om het jaar nog mooier af te sluiten maken wij onze vernieuwde website bekend: 

www.paarhuis.eu

Namens het team van Paarhuis wensen wij jullie allemaal een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2023!
En we hebben feest vandaag! Dennian is jarig!!!
De jongetjes hebben pauze en spelen even lekker buiten 🤪