Een huis bouwen dat volledig bij u past? Paarhuis helpt bij de bouw van huizen door heel Nederland. Geheel naar uw wensen en behoeften. Een huis bouwen is in heel Nederland mogelijk. Voor een woning bouwen heeft u de keuze uit diverse type woningen. U kiest zelf de kleurkeuzes, indeling en het oppervlakte. Zo bouwt u zelf uw droomhuis op uw eigen droomlocatie.

Alles is mogelijk als u een huis wilt laten bouwen!

Vrijblijvend advies aanvragen

Huis bouwen met Paarhuis

Veel mensen willen graag een huis bouwen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Met de juiste kennis weet u zeker dat uw woning professioneel en foutloos gebouwd wordt. Wij bouwen huizen door heel Nederland, met de focus op Twente, Overijssel. Wij ontzorgen u volledig. Met behulp van een bouwkundig adviseur laat u uw droomhuis ontwerpen én bouwen, waarbij u zelf kiest uit het type huis, de afmetingen, de materialen en de kleuren.

Of u nu al een eigen ontwerp heeft gemaakt of wilt uitzoeken wat de opties zijn. Alles wordt netjes in kaart gebracht. We bespreken vervolgens de mogelijkheden en maken een ontwerp dat aansluit bij zowel uw wensen als het budget.

Van idee tot oplevering van uw woning

Van het uitdenken van ideeën tot het maken schetsen en van vergunningaanvragen tot de uiteindelijke oplevering. Samen met u zorgen we ervoor dat de bouw van het nieuwe huis tot in de puntjes wordt verzorgd.

Dankzij onze jarenlange ervaring wordt ervoor gezorgd dat het traject foutloos verloopt en het huis wordt opgeleverd zoals afgesproken.

Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen bij een huis bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Voordelen eigen woning bouwen

Het bouwen van een eigen woning heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel van een nieuw huis laten bouwen is dat u de indeling en uitstraling van de woning helemaal zelf bepaalt. Bij een bestaand huis heeft u deze keuze niet.

• Bouw het huis van uw dromen
• Kiezen voor de plek waar u wilt wonen
• Kosten zelf in de hand
• Unieke woning

Wat zijn de kosten om een huis te laten bouwen?

Eén van de eerste vragen die mensen altijd stellen is: ‘Wat zijn de kosten van een huis bouwen?’ Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit hangt namelijk af van meerdere factoren:

• Welke type woning wilt u?
• Wat zijn de materiaalkeuzes?
• Wat is het oppervlakte?
• Wilt u een oprit en/of garage?
• Heeft u al een kavel? Zo niet dan moet deze gekocht worden
• Moet het oude huis gesloopt worden?

Zoals u kunt zien komt er veel kijken bij het berekenen van de kosten. Daarom is het belangrijk om allereerst uw wensen te bespreken. Wij maken dan samen met u een inschatting van de kosten op basis van de regio waar u een huis wilt laten bouwen.

Eigen huis bouwen

Wilt u graag een nieuw huis laten bouwen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de bouw van een villa, schuurwoning of totaal iets anders? Wij helpen u graag verder!

De bouw van een woning is gebaseerd op vertrouwen. Dit is iets wat wij maar al te goed begrijpen. Maak daarom een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.

Neem een kijkje bij onze bouwprojecten om alvast inspiratie op te doen.

Overtuigd? Dan gaan we samen het huis bouwen van uw dromen!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
📷 Rabobank Duurzaamheidsevent 2023 

Gisteren mochten Dennian Paarhuis en Bart Knol spreken op het Rabobank duurzaamheidsevent 2023. 
Een event waarop we mensen mochten informeren over het verduurzamen van woningen. 
Naderhand was er een informatiemarkt waarbij we in gesprek gingen over dit interessante en actuele onderwerp. 

#rabobank #duurzaamheid #woning #informatie #spreken #event
Vanmorgen is er een ontbijtsessie georganiseerd door de gemeente Twenterand in de kazerne van de brandweer in Vriezenveen. De bijeenkomst had als doel ondernemers te verbinden met de gemeente. Hier waren wij als Paarhuis aanwezig en hebben we kennis opgedaan over creatieve en innovatie mogelijkheden in het bedrijfsleven. Het was een interessante sessie! 

#innovatie #gemeentetwenterand #bedrijven #samenwerking
Een prachtige woning in boerderijstijl #boerderij #ontwerpen #architecture #3dontwerp #bouwen #nieuwhuis
Moderne woning met mooie houten details #architecture #woning #ontwerp #ontwerpen #huis #huisontwerp