Wilt u zelf een huis bouwen? Met de hulp van Paarhuis gaat dit u zeker lukken. Wij kunnen voor ieder budget een woning laten bouwen. De kosten voor een huis bouwen kunnen zeer uiteenlopen. Het belangrijkste is dat wij uw droomhuis realiseren, binnen uw budget. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem contact op met onze specialisten en laat uw huis bouwen bij Paarhuis.

Vrijblijvend advies aanvragen

Uw huis bouwen met Paarhuis

Laat uw huis bouwen met Paarhuis. Wij kunnen u helpen met het realiseren van een woning die past bij uw wensen en behoeften. Veel mensen willen zelf een nieuw huis bouwen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom kiest u voor Paarhuis. Wij ondersteunen u van begin tot eind. Met onze kennis weet u zeker dat de woning professioneel en foutloos wordt gebouwd.

U moet met veel factoren rekening houden voor u uw droomhuis kunt laten bouwen. Denk hierbij aan een bouwvergunning, de BENG berekening en de Aerius berekening. Deze hebben allemaal invloed op uw woning en wanneer het gebouwd kan worden.

Van idee tot oplevering van uw woning

De woning die wij voor u kunnen laten bouwen voldoet aan alle mogelijke wensen binnen uw budget. U kiest zelf de kleurkeuzes, indeling en het oppervlakte. Zo bouwt u zelf uw droomhuis op uw eigen droomlocatie, met onze hulp. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij dat uw traject foutloos verloopt en het huis wordt opgeleverd zoals afgesproken.

Van het uitdenken van ideeën tot het maken schetsen en van vergunningaanvragen tot de uiteindelijke oplevering. Samen met u zorgen we ervoor dat de bouw van het nieuwe huis tot in de puntjes wordt verzorgd.

De kosten van een huis bouwen

Eén van de eerste vragen die mensen altijd stellen is: ‘Wat kost een huis bouwen?’ Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit hangt namelijk af van meerdere factoren:

  • Welke type woning wilt u?
  • Wat zijn de materiaalkeuzes?
  • Wat is het oppervlakte?
  • Wilt u een oprit en/of garage?
  • Heeft u al een kavel? Zo niet dan moet deze gekocht worden
  • Moet het oude huis gesloopt worden?

Zoals u kunt zien komt er veel kijken bij het berekenen van de kosten. Daarom is het belangrijk om allereerst uw wensen te bespreken. Wij maken dan samen met u een inschatting van de kosten op basis van de regio waar u een huis wilt laten bouwen.

De voordelen van een eigen huis bouwen

Het bouwen van een eigen woning heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel van een nieuw huis laten bouwen is dat u de indeling en uitstraling helemaal zelf bepaalt. Bij een bestaand huis heeft u deze keuze niet. Nog een aantal voordelen zijn:

  • Bouw het huis van uw dromen;
  • Kiezen voor de plek waar u wilt wonen;
  • Houd de kosten zelf in de hand;
  • Unieke woning die u zelf laat ontwerpen.

Daarnaast is het uw eigen plekje waar u zich helemaal thuis kunt voelen. Hoe fijn is het dan dat deze helemaal past bij uw wensen en stijl. Geen concessies wat uw woning betreft wanneer u deze laat bouwen.

Uw droom huis bouwen met Paarhuis

Wilt u graag een nieuw huis laten bouwen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de bouw van diverse modellen woningen? Wij helpen u graag verder! Wat voor type huis u graag wilt, wij kunnen het realiseren voor u.

De bouw van een woning is gebaseerd op vertrouwen. Dit is iets wat wij maar al te goed begrijpen. Maak daarom een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. Benieuwd naar eerdere projecten van ons? Neem een kijkje bij onze bouwprojecten om alvast inspiratie op te doen.

Overtuigd? Dan gaan we samen het huis bouwen van uw dromen!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐓𝐖𝐄𝐍𝐓𝐄𝐑𝐀𝐍𝐃 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓! (𝐄𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐨𝐨𝐤)

Voor het eerst in de geschiedenis zetten ondernemers in Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar en Den Ham hun deuren open voor het publiek. 
40 bedrijven, 5 hotspots, en Paarhuis is één van die hotspots! 💪🏼
Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van alle mooie bedrijven die Twenterand rijk is. 

Kom zaterdag 14 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar Twenterand Werkt!

Ben jij erbij? 🫵🏼

https://www.twenterandwerkt.nl/#
Paarhuis gespot in het wild! 🌿⛰️🌊

Volgende week zijn we weer te vinden in Vriezenveen ;)
🌴☀️𝐇𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐰𝐞𝐧𝐬𝐭 𝐮 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐯𝐚𝐤𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞! 

Vanaf vandaag hebben wij vakantie!
Op maandag 28 augustus staan wij weer voor jullie klaar. 
Namens het team van Paarhuis wensen wij jullie een hele prettige vakantie!