Wilt u zelf een huis bouwen? Met de hulp van Paarhuis gaat dit u zeker lukken. Wij kunnen voor ieder budget een woning laten bouwen. De kosten voor een huis bouwen kunnen zeer uiteenlopen. Het belangrijkste is dat wij uw droomhuis realiseren, binnen uw budget. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem contact op met onze specialisten en laat uw huis bouwen bij Paarhuis.

Vrijblijvend advies aanvragen

Uw huis bouwen met Paarhuis

Laat uw huis bouwen met Paarhuis. Wij kunnen u helpen met het realiseren van een woning die past bij uw wensen en behoeften. Veel mensen willen zelf een nieuw huis bouwen, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Daarom kiest u voor Paarhuis. Wij ondersteunen u van begin tot eind. Met onze kennis weet u zeker dat de woning professioneel en foutloos wordt gebouwd.

U moet met veel factoren rekening houden voor u uw droomhuis kunt laten bouwen. Denk hierbij aan een bouwvergunning, de BENG berekening en de Aerius berekening. Deze hebben allemaal invloed op uw woning en wanneer het gebouwd kan worden.

Van idee tot oplevering van uw woning

De woning die wij voor u kunnen laten bouwen voldoet aan alle mogelijke wensen binnen uw budget. U kiest zelf de kleurkeuzes, indeling en het oppervlakte. Zo bouwt u zelf uw droomhuis op uw eigen droomlocatie, met onze hulp. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij dat uw traject foutloos verloopt en het huis wordt opgeleverd zoals afgesproken.

Van het uitdenken van ideeën tot het maken schetsen en van vergunningaanvragen tot de uiteindelijke oplevering. Samen met u zorgen we ervoor dat de bouw van het nieuwe huis tot in de puntjes wordt verzorgd.

De kosten van een huis bouwen

Eén van de eerste vragen die mensen altijd stellen is: ‘Wat kost een huis bouwen?’ Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit hangt namelijk af van meerdere factoren:

  • Welke type woning wilt u?
  • Wat zijn de materiaalkeuzes?
  • Wat is het oppervlakte?
  • Wilt u een oprit en/of garage?
  • Heeft u al een kavel? Zo niet dan moet deze gekocht worden
  • Moet het oude huis gesloopt worden?

Zoals u kunt zien komt er veel kijken bij het berekenen van de kosten. Daarom is het belangrijk om allereerst uw wensen te bespreken. Wij maken dan samen met u een inschatting van de kosten op basis van de regio waar u een huis wilt laten bouwen.

De voordelen van een eigen huis bouwen

Het bouwen van een eigen woning heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel van een nieuw huis laten bouwen is dat u de indeling en uitstraling helemaal zelf bepaalt. Bij een bestaand huis heeft u deze keuze niet. Nog een aantal voordelen zijn:

  • Bouw het huis van uw dromen;
  • Kiezen voor de plek waar u wilt wonen;
  • Houd de kosten zelf in de hand;
  • Unieke woning die u zelf laat ontwerpen.

Daarnaast is het uw eigen plekje waar u zich helemaal thuis kunt voelen. Hoe fijn is het dan dat deze helemaal past bij uw wensen en stijl. Geen concessies wat uw woning betreft wanneer u deze laat bouwen.

Uw droom huis bouwen met Paarhuis

Wilt u graag een nieuw huis laten bouwen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de bouw van diverse modellen woningen? Wij helpen u graag verder! Wat voor type huis u graag wilt, wij kunnen het realiseren voor u.

De bouw van een woning is gebaseerd op vertrouwen. Dit is iets wat wij maar al te goed begrijpen. Maak daarom een afspraak om vrijblijvend kennis te maken. Benieuwd naar eerdere projecten van ons? Neem een kijkje bij onze bouwprojecten om alvast inspiratie op te doen.

Overtuigd? Dan gaan we samen het huis bouwen van uw dromen!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐒𝐮𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐞: 𝐇𝐎𝐄 𝐃𝐀𝐍? ⁉️

De overheid moedigt woningeigenaren en zakelijke gebruikers aan om te investeren in verduurzaming. Zij doen dit door een flink bedrag (600 miljoen in 2024) beschikbaar te stellen. 💰
Heel fijn natuurlijk, dat dit beschikbaar is, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn om een subsidieaanvraag te doen. 

Voorwaarden, regels, meldcodes, facturen, betaalbewijzen .... HOE DAN? ⁉️

Bij Paarhuis helpen we klanten om de subsidie te krijgen waar ze recht op hebben.
Wellicht kunnen wij u ook helpen. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. We willen u graag helpen! 🤝

#subsidie #ISDE #landelijk #gemeente #rvo #duurzaamheid #isolatie #meldcode #aanvragen
𝐏𝐀𝐀𝐑𝐇𝐔𝐈𝐒 𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐆𝐓 𝐙𝐈𝐂𝐇 𝐈𝐍 𝐄𝐌𝐌𝐄𝐍 📍 

Wij starten het jaar goed, want Paarhuis opent een nieuwe vestiging in Emmen! 🎊 
We hebben al een aantal jaren klanten en bedrijven waar we mee samenwerken in de omgeving van Emmen. Dat heeft ons doen besluiten om Paarhuis Emmen te openen. 

Binnenkort rijden wij op de Hunebed Highway naar Emmen, in plaats van de noorderlingen naar ons. 😉 

We hopen hiermee onze werkzaamheden uit te breiden van het oosten van het land naar het noorden van het land. 
Zien we u/jou binnenkort in Emmen aan de Hoenderkamp 58? 👋 

#nieuwevestiging #emmen #vriezenveen #uitbreiding #hunebedhighway #noorden #oosten
𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧 🏗

Deze woning in kubistische stijl is een combinatie van blokken, maar niet zomaar blokken. 🧱 Er is nagedacht over onder andere de strakke lijnen en waar de ramen en de overstekken komen. Het volume in deze woningen is door deze bouwstijl groot. 
Met zijn moderne eigenschappen en logische indeling is deze kubistische bouwstijl enorm efficiënt en een lust voor het oog. 🤩

#Paarhuis #nieuwbouw #woning #kubistischewoning #blokkenstapelen #bouw #modern #efficiënt
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.