2 onder 1 kap bouwen

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u een 2 onder 1 kap bouwen? Dit type woning zien we veel terug in het Nederlandse straatbeeld. Paarhuis helpt u graag bij de bouw van een twee-onder-een-kap woning. Wij kunnen u bij het bouwen van een 2 onder 1 kap volledig ontzorgen. Dit betekent dat wij u helpen vanaf de eerste schetsen tot de uiteindelijke oplevering.

Een 2 onder 1 kap woning is zeer populair. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst is dit type woning uitermate geschikt voor zowel starters als mensen die op zoek zijn naar een nieuwe koopwoning. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend advies aanvragen

2 onder 1 kap ontwerpen

Bent u er klaar voor om een 2 onder 1 kap te laten bouwen? Paarhuis heeft de afgelopen jaren veel mensen blij gemaakt met een op maat gemaakte woning. Ook voor uw woonwensen vinden wij de juiste oplossing. Daarom gaan we graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over alle opties.

Wij werken niet met standaard modellen. Hierdoor is het mogelijk om met ons altijd het huis van uw dromen te bouwen. Dit betekent dat we op basis van uw wensen een ontwerp gaan maken. Neem direct contact met ons op voor meer informatie, of om een vrijblijvende afspraak te maken.

Bouwkundig ontwerp Twente

2 onder 1 kap bouwen: de kosten

U bent erover uit: U wilt een 2/1 kap bouwen. Voordat u het huis definitief laat bouwen, wilt u natuurlijk wel weten wat de kosten zijn. Naar aanleiding van onze gesprekken brengen we uw wensen in kaart met daarbij een duidelijk overzicht van alle kosten voor een 2 onder 1 kap woning. De kosten hangen onder meer af van:

• De indeling van de woning
• De oppervlakte van de woning
• De prijs van de kavel

Na het in kaart brengen van uw wensen en de kosten in beeld zijn gebracht gaan we over naar het opstellen van een offerte.
Door deze werkwijze is het mogelijk om een exclusieve 2 onder 1 kap te bouwen waar er maar één van is. U heeft alle vrijheid bij de indeling en vormgeving!

2 onder 1 kap woning bouwen met Paarhuis

Met Paarhuis wordt uw droomhuis gebouwd. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende bouwstijlen. Kiest u bijvoorbeeld voor een jaren 30-woning of gaat u liever voor een klassieke woning? Ook kunt u kiezen voor onder andere een kubistisch huis of een moderne woning met strakke details. Laat ons uw specifieke woonwensen weten en wij zorgen ervoor dat deze gerealiseerd worden.

Wij begrijpen dat de keuze voor een architectenbureau niet zomaar gemaakt is. Bij de keuze door wie u uw 2 onder 1 kap laat bouwen is het belangrijk dat u ons vertrouwt. Neem daarom gerust een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐓𝐖𝐄𝐍𝐓𝐄𝐑𝐀𝐍𝐃 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓! (𝐄𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐨𝐨𝐤)

Voor het eerst in de geschiedenis zetten ondernemers in Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar en Den Ham hun deuren open voor het publiek. 
40 bedrijven, 5 hotspots, en Paarhuis is één van die hotspots! 💪🏼
Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van alle mooie bedrijven die Twenterand rijk is. 

Kom zaterdag 14 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar Twenterand Werkt!

Ben jij erbij? 🫵🏼

https://www.twenterandwerkt.nl/#
Paarhuis gespot in het wild! 🌿⛰️🌊

Volgende week zijn we weer te vinden in Vriezenveen ;)
🌴☀️𝐇𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐰𝐞𝐧𝐬𝐭 𝐮 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐯𝐚𝐤𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞! 

Vanaf vandaag hebben wij vakantie!
Op maandag 28 augustus staan wij weer voor jullie klaar. 
Namens het team van Paarhuis wensen wij jullie een hele prettige vakantie!