2 onder 1 kap bouwen

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u een 2 onder 1 kap bouwen? Dit type woning zien we veel terug in het Nederlandse straatbeeld. Paarhuis helpt u graag bij de bouw van een twee-onder-een-kap woning. Wij kunnen u bij het bouwen van een 2 onder 1 kap volledig ontzorgen. Dit betekent dat wij u helpen vanaf de eerste schetsen tot de uiteindelijke oplevering.

Een 2 onder 1 kap woning is zeer populair. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst is dit type woning uitermate geschikt voor zowel starters als mensen die op zoek zijn naar een nieuwe koopwoning. Wilt u hier meer over weten? Lees dan verder of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend advies aanvragen

2 onder 1 kap ontwerpen

Bent u er klaar voor om een 2 onder 1 kap te laten bouwen? Paarhuis heeft de afgelopen jaren veel mensen blij gemaakt met een op maat gemaakte woning. Ook voor uw woonwensen vinden wij de juiste oplossing. Daarom gaan we graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over alle opties.

Wij werken niet met standaard modellen. Hierdoor is het mogelijk om met ons altijd het huis van uw dromen te bouwen. Dit betekent dat we op basis van uw wensen een ontwerp gaan maken. Neem direct contact met ons op voor meer informatie, of om een vrijblijvende afspraak te maken.

Bouwkundig ontwerp Twente

2 onder 1 kap bouwen: de kosten

U bent erover uit: U wilt een 2/1 kap bouwen. Voordat u het huis definitief laat bouwen, wilt u natuurlijk wel weten wat de kosten zijn. Naar aanleiding van onze gesprekken brengen we uw wensen in kaart met daarbij een duidelijk overzicht van alle kosten voor een 2 onder 1 kap woning. De kosten hangen onder meer af van:

• De indeling van de woning
• De oppervlakte van de woning
• De prijs van de kavel

Na het in kaart brengen van uw wensen en de kosten in beeld zijn gebracht gaan we over naar het opstellen van een offerte.
Door deze werkwijze is het mogelijk om een exclusieve 2 onder 1 kap te bouwen waar er maar één van is. U heeft alle vrijheid bij de indeling en vormgeving!

2 onder 1 kap woning bouwen met Paarhuis

Met Paarhuis wordt uw droomhuis gebouwd. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende bouwstijlen. Kiest u bijvoorbeeld voor een jaren 30-woning of gaat u liever voor een klassieke woning? Ook kunt u kiezen voor onder andere een kubistisch huis of een moderne woning met strakke details. Laat ons uw specifieke woonwensen weten en wij zorgen ervoor dat deze gerealiseerd worden.

Wij begrijpen dat de keuze voor een architectenbureau niet zomaar gemaakt is. Bij de keuze door wie u uw 2 onder 1 kap laat bouwen is het belangrijk dat u ons vertrouwt. Neem daarom gerust een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact op!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐒𝐮𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐞: 𝐇𝐎𝐄 𝐃𝐀𝐍? ⁉️

De overheid moedigt woningeigenaren en zakelijke gebruikers aan om te investeren in verduurzaming. Zij doen dit door een flink bedrag (600 miljoen in 2024) beschikbaar te stellen. 💰
Heel fijn natuurlijk, dat dit beschikbaar is, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn om een subsidieaanvraag te doen. 

Voorwaarden, regels, meldcodes, facturen, betaalbewijzen .... HOE DAN? ⁉️

Bij Paarhuis helpen we klanten om de subsidie te krijgen waar ze recht op hebben.
Wellicht kunnen wij u ook helpen. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. We willen u graag helpen! 🤝

#subsidie #ISDE #landelijk #gemeente #rvo #duurzaamheid #isolatie #meldcode #aanvragen
𝐏𝐀𝐀𝐑𝐇𝐔𝐈𝐒 𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐆𝐓 𝐙𝐈𝐂𝐇 𝐈𝐍 𝐄𝐌𝐌𝐄𝐍 📍 

Wij starten het jaar goed, want Paarhuis opent een nieuwe vestiging in Emmen! 🎊 
We hebben al een aantal jaren klanten en bedrijven waar we mee samenwerken in de omgeving van Emmen. Dat heeft ons doen besluiten om Paarhuis Emmen te openen. 

Binnenkort rijden wij op de Hunebed Highway naar Emmen, in plaats van de noorderlingen naar ons. 😉 

We hopen hiermee onze werkzaamheden uit te breiden van het oosten van het land naar het noorden van het land. 
Zien we u/jou binnenkort in Emmen aan de Hoenderkamp 58? 👋 

#nieuwevestiging #emmen #vriezenveen #uitbreiding #hunebedhighway #noorden #oosten
𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧 🏗

Deze woning in kubistische stijl is een combinatie van blokken, maar niet zomaar blokken. 🧱 Er is nagedacht over onder andere de strakke lijnen en waar de ramen en de overstekken komen. Het volume in deze woningen is door deze bouwstijl groot. 
Met zijn moderne eigenschappen en logische indeling is deze kubistische bouwstijl enorm efficiënt en een lust voor het oog. 🤩

#Paarhuis #nieuwbouw #woning #kubistischewoning #blokkenstapelen #bouw #modern #efficiënt
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.