Een Herenhuis bouwen en ontwerpen doet u samen met Paarhuis. Bij Herenhuizen heeft u verschillende mogelijkheden. Kenmerkend is de indeling van de woning: minstens twee verdiepingen én een zolder. Daarnaast zie je in dit type huizen vaak hoge plafonds en sierlijke ornamenten terug. Op deze pagina bespreken we graag alle mogelijkheden die u heeft.

Vrijblijvend advies aanvragen

Klassiek of modern Herenhuis bouwen

Door de indeling van een Herenhuis wordt veel woonruimte gecreëerd. Deze woningen worden zowel vrijstaand als in een rij gebouwd. Een groot voordeel aan dit type huizen is de mogelijkheden die het met zich meebrengt. Zo kun je kiezen voor een klassieke jaren ’30 woning, een modern ontwerp of een traditionele uitstraling.

Wanneer u ervoor kiest om het Herenhuis door ons laat bouwen, zorgen wij ervoor dat deze volledig naar uw eigen smaak wordt vormgegeven. Een Herenhuis bouwen is mogelijk met diverse afmetingen en indelingen.

Waar komt de naam ‘Herenhuis’ vandaan?

Dit type woningen kent een lange geschiedenis. Al in de 17e eeuw werden ze gebouwd, waardoor we ze met recht tijdloos kunnen noemen.

Het is van oorsprong een ‘statige’ woning, omdat ze in het verleden duurder waren dan andere woningtypes.

Hierdoor waren ze zeer geliefd bij de rijken – die als bijnaam ‘de heren’ hadden – van die tijd. Daar is de naam dan ook van afgeleid.

De status die een herenhuis in die tijd had is vandaag de dag nog altijd terug te zien in het ontwerp.

Wat kost een Herenhuis bouwen?

Een belangrijk aspect als u een Herenhuis wilt laten bouwen is de prijs. De mogelijkheden bij een Herenhuis bouwen zorgen voor verschillende kostenplaatjes.

Omdat het belangrijk is dat u van tevoren precies weet wat de bouw gaat kosten, stellen wij naar aanleiding van uw wensen een kostenplaatje op.

Zo weet u voorafgaand aan de bouw waar u aan toe bent en zorgt u ervoor dat alles binnen uw budget blijft. De totale prijs hangt onder meer af van het kavel waarop gebouwd wordt, het woonoppervlak en de indeling.

Laat uw woondroom uitkomen

Het herenhuis van uw dromen kan in verschillende stijlen gebouwd worden. Alle woningen die wij laten realiseren worden vanuit de vraag van woningzoekenden gerealiseerd. Laat jouw nieuwe woning dus bouwen door Paarhuis. Wij zijn tijdens het hele proces jouw persoonlijke adviseur.

Bij interesse kun je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0546 62 51 18, of door een e-mail te sturen naar info@paarhuis.eu. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Een Herenhuis bouwen begint bij Paarhuis!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
📷 Rabobank Duurzaamheidsevent 2023 

Gisteren mochten Dennian Paarhuis en Bart Knol spreken op het Rabobank duurzaamheidsevent 2023. 
Een event waarop we mensen mochten informeren over het verduurzamen van woningen. 
Naderhand was er een informatiemarkt waarbij we in gesprek gingen over dit interessante en actuele onderwerp. 

#rabobank #duurzaamheid #woning #informatie #spreken #event
Vanmorgen is er een ontbijtsessie georganiseerd door de gemeente Twenterand in de kazerne van de brandweer in Vriezenveen. De bijeenkomst had als doel ondernemers te verbinden met de gemeente. Hier waren wij als Paarhuis aanwezig en hebben we kennis opgedaan over creatieve en innovatie mogelijkheden in het bedrijfsleven. Het was een interessante sessie! 

#innovatie #gemeentetwenterand #bedrijven #samenwerking
Een prachtige woning in boerderijstijl #boerderij #ontwerpen #architecture #3dontwerp #bouwen #nieuwhuis
Moderne woning met mooie houten details #architecture #woning #ontwerp #ontwerpen #huis #huisontwerp