Een Herenhuis bouwen en ontwerpen doet u samen met Paarhuis. Bij Herenhuizen heeft u verschillende mogelijkheden. Kenmerkend is de indeling van de woning: minstens twee verdiepingen én een zolder. Daarnaast zie je in dit type huizen vaak hoge plafonds en sierlijke ornamenten terug. Op deze pagina bespreken we graag alle mogelijkheden die u heeft.

Vrijblijvend advies aanvragen

Klassiek of modern Herenhuis bouwen

Door de indeling van een Herenhuis wordt veel woonruimte gecreëerd. Deze woningen worden zowel vrijstaand als in een rij gebouwd. Een groot voordeel aan dit type huizen is de mogelijkheden die het met zich meebrengt. Zo kun je kiezen voor een klassieke jaren ’30 woning, een modern ontwerp of een traditionele uitstraling.

Wanneer u ervoor kiest om het Herenhuis door ons laat bouwen, zorgen wij ervoor dat deze volledig naar uw eigen smaak wordt vormgegeven. Een Herenhuis bouwen is mogelijk met diverse afmetingen en indelingen.

Waar komt de naam ‘Herenhuis’ vandaan?

Dit type woningen kent een lange geschiedenis. Al in de 17e eeuw werden ze gebouwd, waardoor we ze met recht tijdloos kunnen noemen.

Het is van oorsprong een ‘statige’ woning, omdat ze in het verleden duurder waren dan andere woningtypes.

Hierdoor waren ze zeer geliefd bij de rijken – die als bijnaam ‘de heren’ hadden – van die tijd. Daar is de naam dan ook van afgeleid.

De status die een herenhuis in die tijd had is vandaag de dag nog altijd terug te zien in het ontwerp.

Wat kost een Herenhuis bouwen?

Een belangrijk aspect als u een Herenhuis wilt laten bouwen is de prijs. De mogelijkheden bij een Herenhuis bouwen zorgen voor verschillende kostenplaatjes.

Omdat het belangrijk is dat u van tevoren precies weet wat de bouw gaat kosten, stellen wij naar aanleiding van uw wensen een kostenplaatje op.

Zo weet u voorafgaand aan de bouw waar u aan toe bent en zorgt u ervoor dat alles binnen uw budget blijft. De totale prijs hangt onder meer af van het kavel waarop gebouwd wordt, het woonoppervlak en de indeling.

Laat uw woondroom uitkomen

Het herenhuis van uw dromen kan in verschillende stijlen gebouwd worden. Alle woningen die wij laten realiseren worden vanuit de vraag van woningzoekenden gerealiseerd. Laat jouw nieuwe woning dus bouwen door Paarhuis. Wij zijn tijdens het hele proces jouw persoonlijke adviseur.

Bij interesse kun je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0546 62 51 18, of door een e-mail te sturen naar info@paarhuis.eu. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Een Herenhuis bouwen begint bij Paarhuis!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐒𝐮𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐞: 𝐇𝐎𝐄 𝐃𝐀𝐍? ⁉️

De overheid moedigt woningeigenaren en zakelijke gebruikers aan om te investeren in verduurzaming. Zij doen dit door een flink bedrag (600 miljoen in 2024) beschikbaar te stellen. 💰
Heel fijn natuurlijk, dat dit beschikbaar is, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn om een subsidieaanvraag te doen. 

Voorwaarden, regels, meldcodes, facturen, betaalbewijzen .... HOE DAN? ⁉️

Bij Paarhuis helpen we klanten om de subsidie te krijgen waar ze recht op hebben.
Wellicht kunnen wij u ook helpen. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. We willen u graag helpen! 🤝

#subsidie #ISDE #landelijk #gemeente #rvo #duurzaamheid #isolatie #meldcode #aanvragen
𝐏𝐀𝐀𝐑𝐇𝐔𝐈𝐒 𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐆𝐓 𝐙𝐈𝐂𝐇 𝐈𝐍 𝐄𝐌𝐌𝐄𝐍 📍 

Wij starten het jaar goed, want Paarhuis opent een nieuwe vestiging in Emmen! 🎊 
We hebben al een aantal jaren klanten en bedrijven waar we mee samenwerken in de omgeving van Emmen. Dat heeft ons doen besluiten om Paarhuis Emmen te openen. 

Binnenkort rijden wij op de Hunebed Highway naar Emmen, in plaats van de noorderlingen naar ons. 😉 

We hopen hiermee onze werkzaamheden uit te breiden van het oosten van het land naar het noorden van het land. 
Zien we u/jou binnenkort in Emmen aan de Hoenderkamp 58? 👋 

#nieuwevestiging #emmen #vriezenveen #uitbreiding #hunebedhighway #noorden #oosten
𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧 🏗

Deze woning in kubistische stijl is een combinatie van blokken, maar niet zomaar blokken. 🧱 Er is nagedacht over onder andere de strakke lijnen en waar de ramen en de overstekken komen. Het volume in deze woningen is door deze bouwstijl groot. 
Met zijn moderne eigenschappen en logische indeling is deze kubistische bouwstijl enorm efficiënt en een lust voor het oog. 🤩

#Paarhuis #nieuwbouw #woning #kubistischewoning #blokkenstapelen #bouw #modern #efficiënt
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.