Een Herenhuis bouwen en ontwerpen doet u samen met Paarhuis. Bij Herenhuizen heeft u verschillende mogelijkheden. Kenmerkend is de indeling van de woning: minstens twee verdiepingen én een zolder. Daarnaast zie je in dit type huizen vaak hoge plafonds en sierlijke ornamenten terug. Op deze pagina bespreken we graag alle mogelijkheden die u heeft.

Vrijblijvend advies aanvragen

Klassiek of modern Herenhuis bouwen

Door de indeling van een Herenhuis wordt veel woonruimte gecreëerd. Deze woningen worden zowel vrijstaand als in een rij gebouwd. Een groot voordeel aan dit type huizen is de mogelijkheden die het met zich meebrengt. Zo kun je kiezen voor een klassieke jaren ’30 woning, een modern ontwerp of een traditionele uitstraling.

Wanneer u ervoor kiest om het Herenhuis door ons laat bouwen, zorgen wij ervoor dat deze volledig naar uw eigen smaak wordt vormgegeven. Een Herenhuis bouwen is mogelijk met diverse afmetingen en indelingen.

Waar komt de naam ‘Herenhuis’ vandaan?

Dit type woningen kent een lange geschiedenis. Al in de 17e eeuw werden ze gebouwd, waardoor we ze met recht tijdloos kunnen noemen.

Het is van oorsprong een ‘statige’ woning, omdat ze in het verleden duurder waren dan andere woningtypes.

Hierdoor waren ze zeer geliefd bij de rijken – die als bijnaam ‘de heren’ hadden – van die tijd. Daar is de naam dan ook van afgeleid.

De status die een herenhuis in die tijd had is vandaag de dag nog altijd terug te zien in het ontwerp.

Wat kost een Herenhuis bouwen?

Een belangrijk aspect als u een Herenhuis wilt laten bouwen is de prijs. De mogelijkheden bij een Herenhuis bouwen zorgen voor verschillende kostenplaatjes.

Omdat het belangrijk is dat u van tevoren precies weet wat de bouw gaat kosten, stellen wij naar aanleiding van uw wensen een kostenplaatje op.

Zo weet u voorafgaand aan de bouw waar u aan toe bent en zorgt u ervoor dat alles binnen uw budget blijft. De totale prijs hangt onder meer af van het kavel waarop gebouwd wordt, het woonoppervlak en de indeling.

Laat uw woondroom uitkomen

Het herenhuis van uw dromen kan in verschillende stijlen gebouwd worden. Alle woningen die wij laten realiseren worden vanuit de vraag van woningzoekenden gerealiseerd. Laat jouw nieuwe woning dus bouwen door Paarhuis. Wij zijn tijdens het hele proces jouw persoonlijke adviseur.

Bij interesse kun je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0546 62 51 18, of door een e-mail te sturen naar info@paarhuis.eu. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Een Herenhuis bouwen begint bij Paarhuis!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
#tekenwerk #aerius #berekening #bouw #vergunning #aanlegfase #gebruiksfase #BENG #Bouwbesluit #MPG #duurzaamheid #akoestiek #tekenwerk
Het jaar is bijna voorbij en wij kijken terug op een succesvol 2022. 
Eerder maakten wij al ons nieuwe logo bekend, Paarhuis zit in een ander jasje. Om het jaar nog mooier af te sluiten maken wij onze vernieuwde website bekend: 

www.paarhuis.eu

Namens het team van Paarhuis wensen wij jullie allemaal een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2023!
En we hebben feest vandaag! Dennian is jarig!!!
De jongetjes hebben pauze en spelen even lekker buiten 🤪