Houten huis bouwen

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u een houten huis bouwen? Bij Paarhuis bent u gegarandeerd van zekerheid en kwaliteit. Het laten bouwen van een houten huis is voor vele mensen een droom die uitkomt.

Samen kijken we naar uw wensen, waarna wij uw houten huis ontwerpen en op maat laten bouwen. Wij bouwen huizen door heel Nederland.

Doormiddel van een bouwbestek leggen wij alles van te voren vast. Hierdoor staat u nooit voor onverwachte kosten. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan, zodat wij gezamenlijk uw houten huis bouwen!

Vrijblijvend advies aanvragen

Houten huis bouwen, de voordelen en nadelen.

Is een houten huis bouwen iets voor u? Om er zeker van te zijn of een houten huis iets voor u is, dienen de voordelen en nadelen goed tegen elkaar afgewogen te worden.

Het kan een hele opgave zijn om een houten huis te laten bouwen, maar Paarhuis ontzorgt u van A tot Z. Hierdoor kan u lekker achterover leunen, terwijl al het werk door de specialisten wordt uitgevoerd.

Uiteraard wordt u van begin tot eind meegenomen in het gehele proces.

Nadelen:

  • Maximaal 6 meter overspanning, is mogelijk bij houtenskeletbouw.
  • Maximaal 2 verdiepingen met een kelder en kleine zolder.
  • Hout werkt, maar daar houden wij uiteraard rekening mee.

Paarhuis: “Wij leveren uw houten huis altijd sleutelklaar af!”

Wij leveren uw houten huis sleutelklaar af

Nadat we samen alle wensen hebben besproken, zullen wij uw houten huis bouwen en sleutelklaar afleveren. Sleutelklaar houdt in dat wij het huis volledig afgewerkt aan u aanleveren.

Op het moment dat wij u de sleutel overhandigen kunt u er dus gelijk intrekken. Het voordeel is dus dat u niet in een onrustige half afgebouwde omgeving terecht komt, maar in een afgewerkt houten huis in stijl.

Welke soorten houten huizen bouwen wij?

Wij bouwen alle soorten houten huizen, van een modern houten huis tot aan een Amerikaans houten huis met veranda. Wij bouwen ook Scandinavische huizen van hout, die stijl vindt vooral zijn oorsprong vindt in de Noorse en Zweedse bouwstijl. Voor ieder zijn smaak maken wij een op maat gemaakt huis. Wilt u een houten huis met een rieten dak, met veel glas of één die zwart is geverfd wij leveren het aan u.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar dit is lastig allemaal in kaart te brengen. Uw wens, is ons doel. De mogelijkheden worden snel duidelijk, aan de hand van een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat kost het om een houten huis te laten bouwen?

De kosten voor het bouwen van een houten huis zijn per huis verschillend, doordat wij uw huis op maat bouwen naar uw wensen. Een voordeel is wel dat hout een relatief goedkoop bouwmateriaal is. Om toch een indicatie te geven, de kosten hangen samen met de volgende factoren:

• De afmeting van de houten woning.
• De oppervlakte van uw kavel.
• De duur van de bouwperiode.
• De materialen die nodig zijn, die vallen bijvoorbeeld hoger uit als u veel glaswerk wilt.
• Daarnaast is een houten huis vaak duurzamer waardoor die met de tijd geld bespaart.

Wij snappen dat het besluit tot bouwen niet over één dag ijs gaat. Door middel van een vrijblijvend adviesgesprek stellen wij u op de hoogte van de mogelijkheden. Wacht niet langer en laat een houten huis bouwen die volledig voldoet aan uw wensen!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
📷 Rabobank Duurzaamheidsevent 2023 

Gisteren mochten Dennian Paarhuis en Bart Knol spreken op het Rabobank duurzaamheidsevent 2023. 
Een event waarop we mensen mochten informeren over het verduurzamen van woningen. 
Naderhand was er een informatiemarkt waarbij we in gesprek gingen over dit interessante en actuele onderwerp. 

#rabobank #duurzaamheid #woning #informatie #spreken #event
Vanmorgen is er een ontbijtsessie georganiseerd door de gemeente Twenterand in de kazerne van de brandweer in Vriezenveen. De bijeenkomst had als doel ondernemers te verbinden met de gemeente. Hier waren wij als Paarhuis aanwezig en hebben we kennis opgedaan over creatieve en innovatie mogelijkheden in het bedrijfsleven. Het was een interessante sessie! 

#innovatie #gemeentetwenterand #bedrijven #samenwerking
Een prachtige woning in boerderijstijl #boerderij #ontwerpen #architecture #3dontwerp #bouwen #nieuwhuis
Moderne woning met mooie houten details #architecture #woning #ontwerp #ontwerpen #huis #huisontwerp