Houten huis bouwen

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u een houten huis bouwen? Bij Paarhuis bent u gegarandeerd van zekerheid en kwaliteit. Het laten bouwen van een houten huis is voor vele mensen een droom die uitkomt.

Samen kijken we naar uw wensen, waarna wij uw houten huis ontwerpen en op maat laten bouwen. Wij bouwen huizen door heel Nederland.

Doormiddel van een bouwbestek leggen wij alles van te voren vast. Hierdoor staat u nooit voor onverwachte kosten. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan, zodat wij gezamenlijk uw houten huis bouwen!

Vrijblijvend advies aanvragen

Houten huis bouwen, de voordelen en nadelen.

Is een houten huis bouwen iets voor u? Om er zeker van te zijn of een houten huis iets voor u is, dienen de voordelen en nadelen goed tegen elkaar afgewogen te worden.

Het kan een hele opgave zijn om een houten huis te laten bouwen, maar Paarhuis ontzorgt u van A tot Z. Hierdoor kan u lekker achterover leunen, terwijl al het werk door de specialisten wordt uitgevoerd.

Uiteraard wordt u van begin tot eind meegenomen in het gehele proces.

Nadelen:

  • Maximaal 6 meter overspanning, is mogelijk bij houtenskeletbouw.
  • Maximaal 2 verdiepingen met een kelder en kleine zolder.
  • Hout werkt, maar daar houden wij uiteraard rekening mee.

Paarhuis: “Wij leveren uw houten huis altijd sleutelklaar af!”

Wij leveren uw houten huis sleutelklaar af

Nadat we samen alle wensen hebben besproken, zullen wij uw houten huis bouwen en sleutelklaar afleveren. Sleutelklaar houdt in dat wij het huis volledig afgewerkt aan u aanleveren.

Op het moment dat wij u de sleutel overhandigen kunt u er dus gelijk intrekken. Het voordeel is dus dat u niet in een onrustige half afgebouwde omgeving terecht komt, maar in een afgewerkt houten huis in stijl.

Welke soorten houten huizen bouwen wij?

Wij bouwen alle soorten houten huizen, van een modern houten huis tot aan een Amerikaans houten huis met veranda. Wij bouwen ook Scandinavische huizen van hout, die stijl vindt vooral zijn oorsprong vindt in de Noorse en Zweedse bouwstijl. Voor ieder zijn smaak maken wij een op maat gemaakt huis. Wilt u een houten huis met een rieten dak, met veel glas of één die zwart is geverfd wij leveren het aan u.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar dit is lastig allemaal in kaart te brengen. Uw wens, is ons doel. De mogelijkheden worden snel duidelijk, aan de hand van een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat kost het om een houten huis te laten bouwen?

De kosten voor het bouwen van een houten huis zijn per huis verschillend, doordat wij uw huis op maat bouwen naar uw wensen. Een voordeel is wel dat hout een relatief goedkoop bouwmateriaal is. Om toch een indicatie te geven, de kosten hangen samen met de volgende factoren:

• De afmeting van de houten woning.
• De oppervlakte van uw kavel.
• De duur van de bouwperiode.
• De materialen die nodig zijn, die vallen bijvoorbeeld hoger uit als u veel glaswerk wilt.
• Daarnaast is een houten huis vaak duurzamer waardoor die met de tijd geld bespaart.

Wij snappen dat het besluit tot bouwen niet over één dag ijs gaat. Door middel van een vrijblijvend adviesgesprek stellen wij u op de hoogte van de mogelijkheden. Wacht niet langer en laat een houten huis bouwen die volledig voldoet aan uw wensen!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐒𝐮𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐞: 𝐇𝐎𝐄 𝐃𝐀𝐍? ⁉️

De overheid moedigt woningeigenaren en zakelijke gebruikers aan om te investeren in verduurzaming. Zij doen dit door een flink bedrag (600 miljoen in 2024) beschikbaar te stellen. 💰
Heel fijn natuurlijk, dat dit beschikbaar is, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn om een subsidieaanvraag te doen. 

Voorwaarden, regels, meldcodes, facturen, betaalbewijzen .... HOE DAN? ⁉️

Bij Paarhuis helpen we klanten om de subsidie te krijgen waar ze recht op hebben.
Wellicht kunnen wij u ook helpen. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. We willen u graag helpen! 🤝

#subsidie #ISDE #landelijk #gemeente #rvo #duurzaamheid #isolatie #meldcode #aanvragen
𝐏𝐀𝐀𝐑𝐇𝐔𝐈𝐒 𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐆𝐓 𝐙𝐈𝐂𝐇 𝐈𝐍 𝐄𝐌𝐌𝐄𝐍 📍 

Wij starten het jaar goed, want Paarhuis opent een nieuwe vestiging in Emmen! 🎊 
We hebben al een aantal jaren klanten en bedrijven waar we mee samenwerken in de omgeving van Emmen. Dat heeft ons doen besluiten om Paarhuis Emmen te openen. 

Binnenkort rijden wij op de Hunebed Highway naar Emmen, in plaats van de noorderlingen naar ons. 😉 

We hopen hiermee onze werkzaamheden uit te breiden van het oosten van het land naar het noorden van het land. 
Zien we u/jou binnenkort in Emmen aan de Hoenderkamp 58? 👋 

#nieuwevestiging #emmen #vriezenveen #uitbreiding #hunebedhighway #noorden #oosten
𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧 🏗

Deze woning in kubistische stijl is een combinatie van blokken, maar niet zomaar blokken. 🧱 Er is nagedacht over onder andere de strakke lijnen en waar de ramen en de overstekken komen. Het volume in deze woningen is door deze bouwstijl groot. 
Met zijn moderne eigenschappen en logische indeling is deze kubistische bouwstijl enorm efficiënt en een lust voor het oog. 🤩

#Paarhuis #nieuwbouw #woning #kubistischewoning #blokkenstapelen #bouw #modern #efficiënt
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.