Houten huis bouwen

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u een houten huis bouwen? Bij Paarhuis bent u gegarandeerd van zekerheid en kwaliteit. Het laten bouwen van een houten huis is voor vele mensen een droom die uitkomt.

Samen kijken we naar uw wensen, waarna wij uw houten huis ontwerpen en op maat laten bouwen. Wij bouwen huizen door heel Nederland.

Doormiddel van een bouwbestek leggen wij alles van te voren vast. Hierdoor staat u nooit voor onverwachte kosten. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan, zodat wij gezamenlijk uw houten huis bouwen!

Vrijblijvend advies aanvragen

Houten huis bouwen, de voordelen en nadelen.

Is een houten huis bouwen iets voor u? Om er zeker van te zijn of een houten huis iets voor u is, dienen de voordelen en nadelen goed tegen elkaar afgewogen te worden.

Het kan een hele opgave zijn om een houten huis te laten bouwen, maar Paarhuis ontzorgt u van A tot Z. Hierdoor kan u lekker achterover leunen, terwijl al het werk door de specialisten wordt uitgevoerd.

Uiteraard wordt u van begin tot eind meegenomen in het gehele proces.

Nadelen:

  • Maximaal 6 meter overspanning, is mogelijk bij houtenskeletbouw.
  • Maximaal 2 verdiepingen met een kelder en kleine zolder.
  • Hout werkt, maar daar houden wij uiteraard rekening mee.

Paarhuis: “Wij leveren uw houten huis altijd sleutelklaar af!”

Wij leveren uw houten huis sleutelklaar af

Nadat we samen alle wensen hebben besproken, zullen wij uw houten huis bouwen en sleutelklaar afleveren. Sleutelklaar houdt in dat wij het huis volledig afgewerkt aan u aanleveren.

Op het moment dat wij u de sleutel overhandigen kunt u er dus gelijk intrekken. Het voordeel is dus dat u niet in een onrustige half afgebouwde omgeving terecht komt, maar in een afgewerkt houten huis in stijl.

Welke soorten houten huizen bouwen wij?

Wij bouwen alle soorten houten huizen, van een modern houten huis tot aan een Amerikaans houten huis met veranda. Wij bouwen ook Scandinavische huizen van hout, die stijl vindt vooral zijn oorsprong vindt in de Noorse en Zweedse bouwstijl. Voor ieder zijn smaak maken wij een op maat gemaakt huis. Wilt u een houten huis met een rieten dak, met veel glas of één die zwart is geverfd wij leveren het aan u.

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar dit is lastig allemaal in kaart te brengen. Uw wens, is ons doel. De mogelijkheden worden snel duidelijk, aan de hand van een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat kost het om een houten huis te laten bouwen?

De kosten voor het bouwen van een houten huis zijn per huis verschillend, doordat wij uw huis op maat bouwen naar uw wensen. Een voordeel is wel dat hout een relatief goedkoop bouwmateriaal is. Om toch een indicatie te geven, de kosten hangen samen met de volgende factoren:

• De afmeting van de houten woning.
• De oppervlakte van uw kavel.
• De duur van de bouwperiode.
• De materialen die nodig zijn, die vallen bijvoorbeeld hoger uit als u veel glaswerk wilt.
• Daarnaast is een houten huis vaak duurzamer waardoor die met de tijd geld bespaart.

Wij snappen dat het besluit tot bouwen niet over één dag ijs gaat. Door middel van een vrijblijvend adviesgesprek stellen wij u op de hoogte van de mogelijkheden. Wacht niet langer en laat een houten huis bouwen die volledig voldoet aan uw wensen!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐓𝐖𝐄𝐍𝐓𝐄𝐑𝐀𝐍𝐃 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓! (𝐄𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐨𝐨𝐤)

Voor het eerst in de geschiedenis zetten ondernemers in Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar en Den Ham hun deuren open voor het publiek. 
40 bedrijven, 5 hotspots, en Paarhuis is één van die hotspots! 💪🏼
Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van alle mooie bedrijven die Twenterand rijk is. 

Kom zaterdag 14 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar Twenterand Werkt!

Ben jij erbij? 🫵🏼

https://www.twenterandwerkt.nl/#
Paarhuis gespot in het wild! 🌿⛰️🌊

Volgende week zijn we weer te vinden in Vriezenveen ;)
🌴☀️𝐇𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐰𝐞𝐧𝐬𝐭 𝐮 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐯𝐚𝐤𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞! 

Vanaf vandaag hebben wij vakantie!
Op maandag 28 augustus staan wij weer voor jullie klaar. 
Namens het team van Paarhuis wensen wij jullie een hele prettige vakantie!