Levensloopbestendige woning bouwen

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u een levensloopbestendige woning bouwen? Met dit type woning – ook wel bekend als seniorenwoning – houdt u oog op de toekomst.

Bij een levensloopbestendige woning wordt er namelijk voor gezorgd dat u goed voorbereid bent op uw oude dag. Mensen die kiezen voor een levensloopbestendige woning bouwen, doen dit voornamelijk omdat ze ondanks ouderdom of handicap graag op zichzelf willen blijven wonen.

Wij ondersteunen u bij het bouwen van uw nieuwe woning. Neem hiervoor contact met ons op.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wat is een levensloopbestendige woning?

Een levensloopbestendige woning is een gelijkvloerse woning die aansluit bij jouw wensen. De woning is zo ingericht dat je er jarenlang comfortabel kan blijven wonen. Levensloopbestendig bouwen heeft een aantal kenmerken die zelfstandig wonen makkelijker maken. Denk hierbij aan de volgende punten:

  • Brede gang en hal
  • Brede deurkozijnen
  • Geen kozijndorpels
  • Onderhoudsvriendelijke materialen

Een levensloopbestendige woning of seniorenwoning zorgt ervoor dat jij jarenlang in jouw droomhuis kan blijven wonen, ook wanneer je fysiek achteruitgaat. Met een duurzaam levensloopbestendig huis ben je voorbereid op de toekomst.

Voordelen van levensloopbestendig bouwen

Bij het bouwen van een levensloopbestendige woning denken we niet alleen aan de indeling van de woning, maar ook aan duurzaamheid in de breedste zin. Een duurzame woning is energiezuinig en maakt bijvoorbeeld gebruik van zonnepanelen en een lucht-water-warmtepomp. Daarnaast gaan we in Nederland de komende jaren steeds meer koken en verwarmen zonder aardgas, een aardgasvrije woning is dus aan te raden.

Duurzaam bouwen wordt steeds populairder en biedt vele voordelen. Met zonnepanelen bespaar je bijvoorbeeld niet alleen kosten, het kan zelfs extra geld opleveren. Een duurzame woning is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

De kosten van een levensloopbestendige woning

Bent u enthousiast geworden over het (laten) bouwen van een levensloopbestendige woning? Dan bent u waarschijnlijk benieuwd geworden naar de kosten. Wat het kostenplaatje is willen we graag met u bespreken in een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Hoe jouw nieuwe woning eruit komt te zien, is geheel afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. De kosten voor het bouwen van een nieuwe aangepaste woning kunnen hierdoor sterk verschillen. Hierdoor is het onder meer afhankelijk van de volgende punten:

  • De prijs van de bouwkavel
  • De inrichting van het huis
  • Het woonoppervlak

Seniorenwoning of levensloopbestendig bouwen

Wil je meer weten over het bouwen van een levensloopbestendige woning/seniorenwoning en de bijbehorende kosten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op 0546 62 51 18. Tijdens een afspraak brengen we jouw wensen in kaart en geven we jou meer informatie over de mogelijkheden.

U bepaalt welke bouwstijl u wilt, wij zorgen voor de uitwerking. Een levensloopbestendige woning bouwen doet u samen met Paarhuis!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐒𝐮𝐛𝐬𝐢𝐝𝐢𝐞: 𝐇𝐎𝐄 𝐃𝐀𝐍? ⁉️

De overheid moedigt woningeigenaren en zakelijke gebruikers aan om te investeren in verduurzaming. Zij doen dit door een flink bedrag (600 miljoen in 2024) beschikbaar te stellen. 💰
Heel fijn natuurlijk, dat dit beschikbaar is, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn om een subsidieaanvraag te doen. 

Voorwaarden, regels, meldcodes, facturen, betaalbewijzen .... HOE DAN? ⁉️

Bij Paarhuis helpen we klanten om de subsidie te krijgen waar ze recht op hebben.
Wellicht kunnen wij u ook helpen. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. We willen u graag helpen! 🤝

#subsidie #ISDE #landelijk #gemeente #rvo #duurzaamheid #isolatie #meldcode #aanvragen
𝐏𝐀𝐀𝐑𝐇𝐔𝐈𝐒 𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐆𝐓 𝐙𝐈𝐂𝐇 𝐈𝐍 𝐄𝐌𝐌𝐄𝐍 📍 

Wij starten het jaar goed, want Paarhuis opent een nieuwe vestiging in Emmen! 🎊 
We hebben al een aantal jaren klanten en bedrijven waar we mee samenwerken in de omgeving van Emmen. Dat heeft ons doen besluiten om Paarhuis Emmen te openen. 

Binnenkort rijden wij op de Hunebed Highway naar Emmen, in plaats van de noorderlingen naar ons. 😉 

We hopen hiermee onze werkzaamheden uit te breiden van het oosten van het land naar het noorden van het land. 
Zien we u/jou binnenkort in Emmen aan de Hoenderkamp 58? 👋 

#nieuwevestiging #emmen #vriezenveen #uitbreiding #hunebedhighway #noorden #oosten
𝐌𝐞𝐞𝐫 𝐝𝐚𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧 🏗

Deze woning in kubistische stijl is een combinatie van blokken, maar niet zomaar blokken. 🧱 Er is nagedacht over onder andere de strakke lijnen en waar de ramen en de overstekken komen. Het volume in deze woningen is door deze bouwstijl groot. 
Met zijn moderne eigenschappen en logische indeling is deze kubistische bouwstijl enorm efficiënt en een lust voor het oog. 🤩

#Paarhuis #nieuwbouw #woning #kubistischewoning #blokkenstapelen #bouw #modern #efficiënt
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.