Levensloopbestendige woning bouwen

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u een levensloopbestendige woning bouwen? Met dit type woning – ook wel bekend als seniorenwoning – houdt u oog op de toekomst.

Bij een levensloopbestendige woning wordt er namelijk voor gezorgd dat u goed voorbereid bent op uw oude dag. Mensen die kiezen voor een levensloopbestendige woning bouwen, doen dit voornamelijk omdat ze ondanks ouderdom of handicap graag op zichzelf willen blijven wonen.

Wij ondersteunen u bij het bouwen van uw nieuwe woning. Neem hiervoor contact met ons op.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wat is een levensloopbestendige woning?

Een levensloopbestendige woning is een gelijkvloerse woning die aansluit bij jouw wensen. De woning is zo ingericht dat je er jarenlang comfortabel kan blijven wonen. Levensloopbestendig bouwen heeft een aantal kenmerken die zelfstandig wonen makkelijker maken. Denk hierbij aan de volgende punten:

  • Brede gang en hal
  • Brede deurkozijnen
  • Geen kozijndorpels
  • Onderhoudsvriendelijke materialen

Een levensloopbestendige woning of seniorenwoning zorgt ervoor dat jij jarenlang in jouw droomhuis kan blijven wonen, ook wanneer je fysiek achteruitgaat. Met een duurzaam levensloopbestendig huis ben je voorbereid op de toekomst.

Voordelen van levensloopbestendig bouwen

Bij het bouwen van een levensloopbestendige woning denken we niet alleen aan de indeling van de woning, maar ook aan duurzaamheid in de breedste zin. Een duurzame woning is energiezuinig en maakt bijvoorbeeld gebruik van zonnepanelen en een lucht-water-warmtepomp. Daarnaast gaan we in Nederland de komende jaren steeds meer koken en verwarmen zonder aardgas, een aardgasvrije woning is dus aan te raden.

Duurzaam bouwen wordt steeds populairder en biedt vele voordelen. Met zonnepanelen bespaar je bijvoorbeeld niet alleen kosten, het kan zelfs extra geld opleveren. Een duurzame woning is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

De kosten van een levensloopbestendige woning

Bent u enthousiast geworden over het (laten) bouwen van een levensloopbestendige woning? Dan bent u waarschijnlijk benieuwd geworden naar de kosten. Wat het kostenplaatje is willen we graag met u bespreken in een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Hoe jouw nieuwe woning eruit komt te zien, is geheel afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren. De kosten voor het bouwen van een nieuwe aangepaste woning kunnen hierdoor sterk verschillen. Hierdoor is het onder meer afhankelijk van de volgende punten:

  • De prijs van de bouwkavel
  • De inrichting van het huis
  • Het woonoppervlak

Seniorenwoning of levensloopbestendig bouwen

Wil je meer weten over het bouwen van een levensloopbestendige woning/seniorenwoning en de bijbehorende kosten? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons op 0546 62 51 18. Tijdens een afspraak brengen we jouw wensen in kaart en geven we jou meer informatie over de mogelijkheden.

U bepaalt welke bouwstijl u wilt, wij zorgen voor de uitwerking. Een levensloopbestendige woning bouwen doet u samen met Paarhuis!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
𝐓𝐖𝐄𝐍𝐓𝐄𝐑𝐀𝐍𝐃 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓! (𝐄𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐨𝐨𝐤)

Voor het eerst in de geschiedenis zetten ondernemers in Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar en Den Ham hun deuren open voor het publiek. 
40 bedrijven, 5 hotspots, en Paarhuis is één van die hotspots! 💪🏼
Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van alle mooie bedrijven die Twenterand rijk is. 

Kom zaterdag 14 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar Twenterand Werkt!

Ben jij erbij? 🫵🏼

https://www.twenterandwerkt.nl/#
Paarhuis gespot in het wild! 🌿⛰️🌊

Volgende week zijn we weer te vinden in Vriezenveen ;)
🌴☀️𝐇𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐰𝐞𝐧𝐬𝐭 𝐮 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐯𝐚𝐤𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞! 

Vanaf vandaag hebben wij vakantie!
Op maandag 28 augustus staan wij weer voor jullie klaar. 
Namens het team van Paarhuis wensen wij jullie een hele prettige vakantie!