Schuurwoning bouwen

Vrijblijvend advies aanvragen

Na lang nadenken bent u erover uit: U wilt eenย schuurwoning bouwen! U krijgt alle gemakken van een huis met hoge plafonds en een open woonruimtes. ย en de mogelijkheid voor alle creativiteit die u kunt opbrengen. Schuurwoningen zijn tegenwoordig zeer populair. Natuurlijke materialen voeren de boventoon en u kunt het huis geheel naar eigen stijl samenstellen.

Bij ons vindt u geen standaard modellen. Ieder huis wordt namelijk op maat gemaakt. Onze bouwadviseur denkt met u mee en zorgt ervoor dat uw ideeรซn worden omgezet tot een ontwerp. Alles is hierdoor mogelijk! Paarhuis heeft jarenlange ervaring bij de bouw van woningen en het adviseren tijdens het bouwtraject. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u de schuurwoning van uw dromen kunt bouwen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Voordelen van een schuurwoning bouwen

Wilt u een schuurwoning bouwen? Dan profiteert u van verschillende voordelen.

  • Allereerst geniet u van een ruime indeling en biedt de woning veel vrijheid.
  • Daarnaast creรซert u door het zadeldak zeer veel ruimte.
  • Vaak zit in het ontwerp bovendien een vide of open verdieping.

Wat kost een schuurwoning bouwen?

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af wat het kost om een schuurwoning te bouwen. Om gelijk met de deur in huis te vallen: daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Deze kosten kunnen namelijk sterk uiteenlopen. De prijs van een schuurwoning hangt af van meerdere zaken, waaronder:

  • Hoe groot wordt de woning?
  • Welke materialen moeten er gebruikt worden?
  • Hoe ziet de inrichting van het huis eruit?
  • Aanvraag van de vergunningen.

Zoals u ziet komt er veel kijken bij de bouw. De daadwerkelijke kosten kunnen dus pas bepaald worden als wij uw wensen volledig in kaart hebben gebracht en op papier hebben staan.

Ontstaan van een schuurwoning

De schuurwoning kent een lange geschiedenis, voornamelijk in Amerika. Het ontwerp kent zijn oorsprong bij boerenschuren die werden omgebouwd tot leefomgeving. In Nederland is deze bouwstijl echter nog relatief nieuw. Dit type woningen heeft veel weg van een echte schuur, maar is van alle gemakken voorzien. Het wordt gekenmerkt door een sobere, eenduidige uitstraling.

Ondanks dat de schuurwoning nog opkomend is, merken we tegenwoordig dat er een stijgende vraag is als het als het aankomt op de bouw van dit type woningen. Wanneer ontworpen en gebouwd met aandacht voor detail, zijn huizen in schuurstijl een geweldige investering op lange termijn.

Zeker als vrijstaande woning in een groene omgeving komt deze bouwstijl prachtig tot zijn recht. Dankzij het omringde landschap en natuurlijk elementen die gebruikt worden gaat de woning helemaal op in de natuur. Mede hierdoor is dit type woning ook op het platteland zeer in trek.

Laat uw woondroom uitkomen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij het bouwen van een duurzame schuurwoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u een idee krijgen van onze eerdere projecten? Bekijk dan eens onze bouwprojecten. Wellicht dat u hier nog inspiratie uit kunt halen.

Groot voordeel is dat de schuurwoning in veel verschillende stijlen gebouwd kan worden. Ook voor u kunnen we dus iets betekenen. Bent u er klaar voor om uw woondroom uit te laten komen? Wij helpen u bij het realiseren van uw wensen. U bepaalt welke bouwstijl u wilt, wij zorgen voor de uitwerking. Een schuurwoning bouwen doet u samen met Paarhuis!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
๐“๐–๐„๐๐“๐„๐‘๐€๐๐ƒ ๐–๐„๐‘๐Š๐“! (๐„๐ง ๐๐š๐š๐ซ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐จ๐จ๐ค)

Voor het eerst in de geschiedenis zetten ondernemers in Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar en Den Ham hun deuren open voor het publiek. 
40 bedrijven, 5 hotspots, en Paarhuis is รฉรฉn van die hotspots! ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van alle mooie bedrijven die Twenterand rijk is. 

Kom zaterdag 14 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar Twenterand Werkt!

Ben jij erbij? ๐Ÿซต๐Ÿผ

https://www.twenterandwerkt.nl/#
Paarhuis gespot in het wild! ๐ŸŒฟโ›ฐ๏ธ๐ŸŒŠ

Volgende week zijn we weer te vinden in Vriezenveen ;)
๐ŸŒดโ˜€๏ธ๐‡๐ž๐ญ ๐ญ๐ž๐š๐ฆ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐š๐š๐ซ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐ฐ๐ž๐ง๐ฌ๐ญ ๐ฎ ๐ž๐ž๐ง ๐ฉ๐ซ๐ž๐ญ๐ญ๐ข๐ ๐ž ๐ฏ๐š๐ค๐š๐ง๐ญ๐ข๐ž! 

Vanaf vandaag hebben wij vakantie!
Op maandag 28 augustus staan wij weer voor jullie klaar. 
Namens het team van Paarhuis wensen wij jullie een hele prettige vakantie!