Wilt u een villa bouwen? Paarhuis heeft een jarenlange ervaring als het aankomt op villabouw. Hoe u het huis ook voor u ziet, wij helpen bij het realiseren van uw dromen. Wij werken niet met standaard ontwerpen, maar ontwerpen het huis naar aanleiding van uw wensen en behoeften. Hierdoor heeft u talloze opties en mogelijkheden. Geheel naar uw idee wordt de villa tot in de kleinste detail ontworpen. Kunt u niet wachten om uw nieuwe villa te ontwerpen en uiteindelijk te laten bouwen? Maak dan direct een afspraak met een bouwadviseur!

Vrijblijvend advies aanvragen

Een villa ontwerpen: klassiek of modern

Een eigen villa bouwen is een droom die door veel mensen gekoesterd wordt. Veel mensen die aan dit type huis denken, weten echter niet in welke stijl dit gebouwd moet worden. Droomt u bijvoorbeeld van een klassieke uitstraling of gaat u toch liever voor een modern ontwerp. Het is slechts het eerste waar u aan moet denken.

U heeft veel opties die we tijdens een oriënterend gesprek met u bespreken. Zo gaan we nadenken over de grootte van het huis, of er een oprijlaan moet komen, hoeveel natuurlijk licht u wilt en veel meer. Uw wensen worden vertaald naar een uniek ontwerp. Zowel qua uitstraling als materiaalgebruik.

Een villa bouwen: het proces

Een villa ontwerpen en bouwen is iets wat u hoogstwaarschijnlijk een keer in uw leven laat doen. Het is dus belangrijk dat dit op de juiste wijze gebeurt. Bij het bouwproces komt er echter nogal wat kijken.

Zo zijn er veel wetten en regels waar rekening mee gehouden moet worden. U wordt tijdens het proces overal bij betrokken, zodat u altijd op de hoogte bent van de gang van zaken en de vorderingen van het project.

Onze adviseur is tevens uw aanspreekpunt bij vragen.

Een villa bouwen: de kosten

De vraag die veel mensen als eerste stellen is: Wat kost een villa bouwen? De prijzen van een villa bouwen kunnen nogal sterk uiteenlopen. Wilt u bijvoorbeeld een moderne villa bouwen, een luxe villa of een villa met een klassieke uitstraling?

Omdat het belangrijk is dat u van tevoren precies weet wat de bouw gaat kosten, stellen wij naar aanleiding van uw wensen een kostenplaatje op.

Zo weet u voorafgaand aan de bouw waar u aan toe bent en zorgt u ervoor dat alles binnen uw budget blijft. De totale prijs hangt onder meer af van het kavel waarop gebouwd wordt, het woonoppervlak en de indeling.

Kennismaken? Neem contact op!

Het laten bouwen van een villa laat u vanzelfsprekend niet over aan de eerste de beste bouwer die u tegenkomt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk vertrouwen is. Daarom kunt u bij ons een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Hierin wordt het traject besproken en kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Bij interesse kun je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar  0546 62 51 18, of door een e-mail te sturen naar info@paarhuis.eu. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Een villa bouwen doet u met Paarhuis!

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
📷 Rabobank Duurzaamheidsevent 2023 

Gisteren mochten Dennian Paarhuis en Bart Knol spreken op het Rabobank duurzaamheidsevent 2023. 
Een event waarop we mensen mochten informeren over het verduurzamen van woningen. 
Naderhand was er een informatiemarkt waarbij we in gesprek gingen over dit interessante en actuele onderwerp. 

#rabobank #duurzaamheid #woning #informatie #spreken #event
Vanmorgen is er een ontbijtsessie georganiseerd door de gemeente Twenterand in de kazerne van de brandweer in Vriezenveen. De bijeenkomst had als doel ondernemers te verbinden met de gemeente. Hier waren wij als Paarhuis aanwezig en hebben we kennis opgedaan over creatieve en innovatie mogelijkheden in het bedrijfsleven. Het was een interessante sessie! 

#innovatie #gemeentetwenterand #bedrijven #samenwerking
Een prachtige woning in boerderijstijl #boerderij #ontwerpen #architecture #3dontwerp #bouwen #nieuwhuis
Moderne woning met mooie houten details #architecture #woning #ontwerp #ontwerpen #huis #huisontwerp