Vrijstaande woning bouwen

Vrijblijvend advies aanvragen

Eenย vrijstaande woning bouwen biedt veel mogelijkheden. Het is echter belangrijk dat je precies weet waar je moet beginnen en wat de kosten van de bouw zullen zijn. Met Paarhuis wordt jouw woonwens gerealiseerd.

Wij gaan graag met u om tafel om uw ideeรซn op papier te zetten en uit te werken tot een blauwdruk. Bij ons kiest u altijd voor maatwerken, aangezien de woning wordt gebaseerd op uw wensen. Vanaf het eerste gesprek tot oplevering!

Vrijblijvend advies aanvragen

Vrijstaande woning bouwen in verschillende stijlen

In principe is een vrijstaande woning een eengezinswoning die los staat van andere huizen. Het zegt dus weinig over de stijl, afmetingen en indeling. Je hebt ontzettend veel mogelijkheden. Kies je bijvoorbeeld voor een villa. Bungalow of bijvoorbeeld een herenhuis? Je hebt eindeloos veel mogelijkheden die we graag allemaal met u bespreken. Zo zorgen we er samen voor dat we de ideale vrijstaande woning bouwen.

Kiest u voor Klassiek, modern, een Engelse stijl of een jaren 30-stijl? Of wilt u misschien een combinatie van verschillende bouwstijlen? Het is allemaal mogelijk, maar laat wel zien hoeveel mogelijkheden u heeft

Vrijstaand huis bouwen

Voordat we ingaan op de kosten, willen we graag uw wensen bespreken. De prijs van een vrijstaand huis bouwen kan namelijk van veel verschillende factoren afhangen. Door te kiezen voor een vrijstaande woning, zit u nergens aan vast.

Het huis is geheel naar uw inzicht vorm te geven. Onze ontwerpers helpen hier graag bij. Kenmerkend aan deze woningen is de open inrichting. U geniet van uitzicht in alle richtingen. De huizen die wij bouwen zijn altijd flexibel en naar eigen inzicht in te delen.

Kosten vrijstaande woning bouwen

Wat kost een vrijstaande woning bouwen? Het kostenplaatje is een belangrijk onderdeel van de bouw. Bij Paarhuis werken we heel transparant en geven we u hier graag inzichten in. De prijzen hangen af van verschillende factoren. Afhankelijk van uw situatie, wensen en budget wordt een kostenplaatje opgesteld. Het hangt onder meer af van:

  • Het type woning
  • Het woonoppervlakte
  • De inrichting
  • Vergunningen

Er komt dus veel kijken bij het bouwen van een vrijstaande woning. De daadwerkelijke kosten kunnen dus pas bepaald worden als wij uw wensen volledig in kaart hebben gebracht en op papier hebben staan.

Vrijstaand huis laten bouwen met Paarhuis!

Ook voor een vrijstaand huis bouwen kunt u vertrouwen op Paarhuis. Wij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgt door een efficiรซnte aanpakken. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en uw ideeรซn te bespreken. We bespreken dan graag de kosten aan de hand van uw wensen. Wellicht dat er veel meer mogelijk is dan u verwacht. Maak direct een afspraak en we gaan voor u de ideale vrijstaande woning bouwen!

Neem contact op door te bellen met 0546 62 51 18 of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
๐’๐ฎ๐›๐ฌ๐ข๐๐ข๐ž: ๐‡๐Ž๐„ ๐ƒ๐€๐? โ‰๏ธ

De overheid moedigt woningeigenaren en zakelijke gebruikers aan om te investeren in verduurzaming. Zij doen dit door een flink bedrag (600 miljoen in 2024) beschikbaar te stellen. ๐Ÿ’ฐ
Heel fijn natuurlijk, dat dit beschikbaar is, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn om een subsidieaanvraag te doen. 

Voorwaarden, regels, meldcodes, facturen, betaalbewijzen .... HOE DAN? โ‰๏ธ

Bij Paarhuis helpen we klanten om de subsidie te krijgen waar ze recht op hebben.
Wellicht kunnen wij u ook helpen. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden. We willen u graag helpen! ๐Ÿค

#subsidie #ISDE #landelijk #gemeente #rvo #duurzaamheid #isolatie #meldcode #aanvragen
๐๐€๐€๐‘๐‡๐”๐ˆ๐’ ๐•๐„๐’๐“๐ˆ๐†๐“ ๐™๐ˆ๐‚๐‡ ๐ˆ๐ ๐„๐Œ๐Œ๐„๐ ๐Ÿ“ 

Wij starten het jaar goed, want Paarhuis opent een nieuwe vestiging in Emmen! ๐ŸŽŠ 
We hebben al een aantal jaren klanten en bedrijven waar we mee samenwerken in de omgeving van Emmen. Dat heeft ons doen besluiten om Paarhuis Emmen te openen. 

Binnenkort rijden wij op de Hunebed Highway naar Emmen, in plaats van de noorderlingen naar ons. ๐Ÿ˜‰ 

We hopen hiermee onze werkzaamheden uit te breiden van het oosten van het land naar het noorden van het land. 
Zien we u/jou binnenkort in Emmen aan de Hoenderkamp 58? ๐Ÿ‘‹ 

#nieuwevestiging #emmen #vriezenveen #uitbreiding #hunebedhighway #noorden #oosten
๐Œ๐ž๐ž๐ซ ๐๐š๐ง ๐›๐ฅ๐จ๐ค๐ค๐ž๐ง ๐ฌ๐ญ๐š๐ฉ๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐Ÿ—

Deze woning in kubistische stijl is een combinatie van blokken, maar niet zomaar blokken. ๐Ÿงฑ Er is nagedacht over onder andere de strakke lijnen en waar de ramen en de overstekken komen. Het volume in deze woningen is door deze bouwstijl groot. 
Met zijn moderne eigenschappen en logische indeling is deze kubistische bouwstijl enorm efficiรซnt en een lust voor het oog. ๐Ÿคฉ

#Paarhuis #nieuwbouw #woning #kubistischewoning #blokkenstapelen #bouw #modern #efficiรซnt
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.