Nieuwe identiteit Bruut Amsterdam: ‘Lets Power Your Story’

Op de Dag van het Literatuuronderwijs brengt leesbevorderingsorganisatie Passionate Bulkboek docenten Nederlands, bibliothecarissen en andere experts uit het educatieve veld uit heel Nederland bij elkaar voor een programma van lezingen, workshops en masterclasses. Normaliter is dit evenement een eendaags symposium verspreid over twaalf grote theaterzalen van de Doelen in Rotterdam, maar dat moest dit jaar anders, vanwege de huidige coronapandemie: een volledige online versie van het programma, geproduceerd door productiehuis Bruut Amsterdam.

Deelnemers aan de Dag van het Literatuuronderwijs ontvangen na afloop van het educatieve programma een certificaat. Passionate Bulkboek schakelde daarom de hulp in van Bruut Amsterdam om na te denken over een vorm waarin deze dag doorgang kon vinden, zonder dat er concessies werden gedaan op de inhoud van het programma. De wens van Passionate Bulkboek sluit naadloos aan op de visie van het productiehuis: bij producties van Bruut Amsterdam staat de inhoud altijd centraal. De ontwikkeling van een volledig en inhoudelijk sterk symposium is voor het productiehuis daarom een logische stap.

In korte tijd ontwikkelde en produceerde Bruut Amsterdam een volledige online versie van de Dag van het Literatuuronderwijs. Op dinsdag 24 november 2020 werd het evenement uitgezonden via een livestream vanaf het hoofdpodium in een studio in Amsterdam. In elf virtuele subzalen ontmoetten de deelnemers toonaangevende sprekers en schrijvers voor interactieve lezingen, workshops en masterclasses, onder begeleiding van online stagemanagers.

De online versie van de Dag van het Literatuuronderwijs was een enorm succes. Met 1.200 deelnemers zijn er meer toegangskaartjes verkocht dan ooit en er zijn lovende reacties van zowel de deelnemers als organisator Wilma van Raamsdonk: “Bruut Amsterdam droeg zorg voor de volledige metamorfose van een fysiek symposium tot een volledig digitaal evenement. Ze tekenen voor het hele traject. Van training voor de sprekers tot een vlekkeloos werkend platform in look en feel van de symposia zelf, en een perfect vormgegeven mainstage waar de covid-19-regels met gemak konden worden nageleefd.”

Bruut Amsterdam focust sinds haar oprichting op het online vertellen van verhalen. Sinds het uitbreken van de coronapandemie heeft het productiehuis reeds verschillende merken en organisaties geholpen met de vertaling van fysieke evenementen naar volledige online versies die zowel in vorm als inhoud van hoogwaardige kwaliteit zijn: Bruut Amsterdam ontwikkelde en produceerde onlangs het grootste online schoolfeest van Nederland, Wellant Live, waar ruim 25.000 leerlingen aan deelnamen.

We're On Instagram
𝐓𝐖𝐄𝐍𝐓𝐄𝐑𝐀𝐍𝐃 𝐖𝐄𝐑𝐊𝐓! (𝐄𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐨𝐨𝐤)

Voor het eerst in de geschiedenis zetten ondernemers in Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar en Den Ham hun deuren open voor het publiek. 
40 bedrijven, 5 hotspots, en Paarhuis is één van die hotspots! 💪🏼
Dit is een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van alle mooie bedrijven die Twenterand rijk is. 

Kom zaterdag 14 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur naar Twenterand Werkt!

Ben jij erbij? 🫵🏼

https://www.twenterandwerkt.nl/#
Paarhuis gespot in het wild! 🌿⛰️🌊

Volgende week zijn we weer te vinden in Vriezenveen ;)
🌴☀️𝐇𝐞𝐭 𝐭𝐞𝐚𝐦 𝐯𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐚𝐫𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐰𝐞𝐧𝐬𝐭 𝐮 𝐞𝐞𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐯𝐚𝐤𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞! 

Vanaf vandaag hebben wij vakantie!
Op maandag 28 augustus staan wij weer voor jullie klaar. 
Namens het team van Paarhuis wensen wij jullie een hele prettige vakantie!