Energie besparen

Uw woning verduurzamen

Vrijblijvend advies aanvragen

Heeft u plannen om uw woning te verduurzamen? Dat is een goed idee. Zeker nu de energieprijzen zo snel stijgen. Door serieus met energiebesparing van uw woning aan de slag te gaan, kunt u flink wat kosten besparen. Maar hoe pakt u zoiets aan? Welke maatregelen passen het beste bij uw situatie? En natuurlijk bij uw budget. De meeste mensen kunnen wel wat hulp gebruiken bij het verduurzamen van hun huis.

Paarhuis helpt u graag verder als u wilt verduurzamen. U krijgt van ons een gedegen en onafhankelijk advies. Samen met u kijken we kritisch naar uw specifieke situatie en uw budget. Heeft u een nieuwbouwwoning? Of is uw huis al wat ouder? We adviseren u over de maatregelen die bouwkundig en installatietechnisch mogelijk zijn voor uw woning.

Meer weten?
Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen bij het verduurzamen van uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend advies aanvragen

“Door uw woning te verduurzamen, kunt u maandelijks veel geld besparen”

Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen! Neem gerust contact met ons voor een gratis adviesgesprek of andere vragen!
We're On Instagram
📷 Rabobank Duurzaamheidsevent 2023 

Gisteren mochten Dennian Paarhuis en Bart Knol spreken op het Rabobank duurzaamheidsevent 2023. 
Een event waarop we mensen mochten informeren over het verduurzamen van woningen. 
Naderhand was er een informatiemarkt waarbij we in gesprek gingen over dit interessante en actuele onderwerp. 

#rabobank #duurzaamheid #woning #informatie #spreken #event
Vanmorgen is er een ontbijtsessie georganiseerd door de gemeente Twenterand in de kazerne van de brandweer in Vriezenveen. De bijeenkomst had als doel ondernemers te verbinden met de gemeente. Hier waren wij als Paarhuis aanwezig en hebben we kennis opgedaan over creatieve en innovatie mogelijkheden in het bedrijfsleven. Het was een interessante sessie! 

#innovatie #gemeentetwenterand #bedrijven #samenwerking
Een prachtige woning in boerderijstijl #boerderij #ontwerpen #architecture #3dontwerp #bouwen #nieuwhuis
Moderne woning met mooie houten details #architecture #woning #ontwerp #ontwerpen #huis #huisontwerp